Zdravim. Jedu na hostapu 0.1.1 s MAC restrictions bez mensich problemu. Stroj: P200/128MBram ... Mam problem s klientem(pripojen pres jeho hwAP v modu klient), nikdo jiny se jeste nepripojil, tak to zkousim na nem .. Antena na serveru je nejaka 9db vsesmerovka a on ma par. sito 19db.. Prima viditelnost na cca 400m. Pokazde kdyz chce neco stahnout, tak ma rychlost cca 600KB/s.. Jenze, kdyz chce neco uploadnout, rychlost klesne az na zavratnych 15KB/s lol ..
Jeho AP Quality:235/92 Signal level:-33 dBm Noise level:-39 dB;
on (sitovka) Quality:227/92 Signal level:-34 dBm Noise level:-36 dB... Toto je pouze vypis z iwlistu... Nevite nekdo cim to je zpusobeno? Jeslti chcete nejaky dalsi info staci napsat... Diky moc !!
Download (data OUT) byl v pohode, upload (data IN) jel take dost pomalu nebo u nekterych hostapu i v celku v norme ale po chvilce se klient deasocioval, pomohl jen reconnect. Meli jsme s tim dost problemy.
Vse vyresil upgrade firmware (na 1.7.2 - ale nevim co tam meli klienti predtim). Sice slo vesmes o protistranu s prism2 chipsetem (ja mam xi626, hostap 1.5.2), ale u hwAP by se to mohlo dat resit obdobne. Urcite to zkus.
Podle toho co jsem pochopil rikas, ze by to mohlo byt firmwarem na strane klienta... OK? Ja mu neco takovyho navrhnu a uvidime co se z toho vyklube.. Ted jsem flashoval firm na 626ce 1.7.4 a nic ... Stejne si mysli, ze to je vsechno zpusobenen jeho antenou, pry nekomu spadla z baraku a on ji koupil za 200,- .. To by snad vsechno vysvetlovalo.... Kdo vi :(
btw on ma nejaky TEW-310APBX AP.. Slysel jsem , ze jsou s nim nejake vetsi problemy... Pac doted mel tu malou rychlost (mel v nem firmware od DLinku) a jak flashnul firm od Trendnetu zpet, tak rychlost ihned stoupla o cca 120kB/s....
zdravim, hm mam podobny problem, mam router v nom 3x wifi karta. Ak su seci uzivatelia asociovany teda napr cca priemerne 40ludi tak ide uplaod od klienta cca max 8k/s ak ich vsetkyx odpojim alebo iptables -P FORWARD DROP tak sa rychlost rozbehne na cca 3mb/s ;( netusite kde moze byt chyba ? antenou u klienta to teda asi nebude