mozna by se mel vyjadrit nekdo z i4 jestli uz to nekomu pucili na testovani
ja jim dneska psal, pac budem delat mensi sit na vesnici kousek od prahy a chceme to udelat rovnou na G...
a co ten robotics, muzes o tom pls neco napsat?
ja se ptal prave na vanilla. debianni zdrojaky obsahujou oproti ostatnim distribucim jen malo patchu. takze podle toho co pises by to mohlo bejt v poho uvidime.
ted uz jen mit ten hw.
Proboha lidi. K čemu je potřeba na routeru nějaký MDK (nebo jiný) jádro ? Osobně do libovolný distribuce nacpu vanilla jádro, maximálně do něj doplním věci, po potřebuju navíc (WE16), zkompiluju a jedu.
ctirade to je post akorat tak na flame
nekdo ma radsi distribucni jadro, nekdo ne
muzem se i bavit o vhodnosti MDK na router ale i to zavisi na bezicich sluzbach, softu a hlavne adminovi!
pokud chce nekdo pokracovat v tomhle OT, zalozte si pls v jinym foru novej thread
k tem kartam, byly nejaky (obecny) zaludnosti treba v nastaveni vykonu?
Jediné co se mi zatím nepodařilo zjistit, je kde je umístění terciary firmware ? Star OS nahrává terciary do paměti na kartě xi626 po startu serveru, pochopitelně po vypnutí opět z paměti mizí, dokud se tam nenahraje znovu.
Otazky zní tedy takto,
lze u xg-900 nahrát terciary firmware do flashky natvrdo jako tomu je u primary a secundary firmware ?
pokud nelze a provádí se to stějně jako u xi-626 a to bohužel jen v některých os jako je právě komerční unix Star OS, pak bude to možné nahrávat v
za a) linuxu
za b) windows
?
a jak ?
Je tu někdo schopen odpovědět i4 nebo Smile Inside ?