Zdravim,
precetl jsem si par desitek prispevku o/v GardenCity ;-). Take bych se rad pripojil. O tom, co budu sam potrebovat sdoctu jinde, ale nevim jestli s necom mohu pomoct. Kdyztak mi dejte vedet
Od elneru sem od schuzky neslysel jeste ani slovo a to slibili promerit viditelnost a signal...... Opravdu rad bych vedel zda s nimi mame pocitat nebo planovat bez nich.
2dwo .... Docela obdivuji tvoji trpelivost. (Byt to ja tak uz asi vysim v pruvanun nebo oni ). A doufam ze to dotahnes do zdarneho konce. Zkus jim hodit do xsichtu to schema nebo neco z tech zakonu (bohuzel jsem jeste nemel cas si to procist). Nebo muzes zkusit apelovat na zbytek představenstva a "vysrat se" na (=P=)(resp.(=T=) ) . Vytisknout schema vice krat a rozdat to vsem v predstavenstvu cekat na jejich vlastni nazor, asi jestli to nebudou stejni trilobiti (hloupi) jako (=P=) (resp.(=T=) ) tak by to mohlo klapnout.
Jinak bud dusevne silny .
A ve stredu napis jak to dopadlo (resp. kolik mrtvejch )
Pruser je, ze na ty schuze predstavenstev chodej vetsinou bohuzel jen ti druzstevnici kterym je nad xx, a pokud se tam neprojednava neco duleziteho, tak tam nikdo jinej nepride, protoze vetsina lidi na to nema cas, ani nema naladu ty duchodce tam poslouchat. Aspon tak to znam ja od nas a z podobnyho baraku kdy jsem bydlel v minulym desetileti. Takze z toho mam dost strach. Aby se ostatni vystraseni druzstevnici nakonec nechytli nazoru T a P. Chtelo by tam dostat lidi, ktery nemaj strach z poskozeni nove strechy dvema srouby.
největší bomba je, že _do_žádný_střechy_se_nic_vrtat_nebude_; všude jsou stožáry a jedná se jen o protažení kabelu dírou, která ve sloupku už je taky.
Dwo, večer to probereme, ale z hororové povídky mám okamžitý dojem, že nejlepší by bylo se na ně vy*** a natáhnout to potichu načerno. Ještě žes nezmínil router
Zdravím. Na groši jsem začal projednávat Wi-fi s mými kámoši. 3li by do toho(Stephan a pár dalších ještě nezobrazených). Počítám že si tak za 2-3 měsíce pořídím anténu u mě, nebo bych to šoupnul na barák nad námi ten má ještě větší rozhled.
Hlavní výhoda u mě je to že můj otec je správce a zná se s ostatními správci a sám by se rád připojil na WI-FI!
V nejbližší době tj. asi v pátek zobrazím rozhled z naší střechy.
Taky by mě zajímalo jeslti někdo zná toho Kriso(aktivní bod kousek ode mě, je to v nově postaveným baráku, už jsem mu psal ale zatím neodpověděl).
Otázka:
Řešili jste otázku netu po wi-fi? Zajímalo by mě jestli jsou v blízkosti nějaké brány...
Záběhlice se rozrostly o dalšího nadšence jménem CZ_VILDA. Je to super, v současné době mám rozjeté forum "propojení budov plnohodnotně" a jakmile se dokončí debata ke zdárnému konci, kupuju hardware. Moc se omlovám projektu HELL, ale pro svojí nezodpovědnost jsem ještě nevylezl na střechu a neměřil. Doma je teplo a na střeše zima... Navíc pracuju.... Prostě tam vylezu co nejdřív. Lituju DWOa a přeju tlustý nervy... Já asi pojedu načerno, ale pššššt...
ahoj vespolek,
koukam resite tu krasny problemy se sousedama;-)
ja jsem si postavil doma v lete antenku za okno, abych si pokryl hamrak a hodlam to udelat v lete napevno, at se da chlastat i serfovat soucasne. jen bych nerad nejak pak rusil pripadnej spoj. co jsem tu docetl, mel by byt na LSD, nebo aspon tak jsem to pochopil. Kdyby to snad v druzstvu nevyslo, tak neni problem to dat ke me, jsem v poslednim patre, mati je nejak zapojena do druzstva a vubec to nastesti u nas neni zas tak hrozny. Jenze jsem docela nizko;-(
Mno nic, pristi rok az bude teplo se bude moci kazdej na hamru pripichnout;-)