Bod Hostivar jede!
Takze vyhlasuji sraz vsech zajemcu z Hostivare a Hornich Mecholup (pripadne Petrovic). Sraz je v patek 1.11. od 19.00 hod. v hospode Penzionu Kanarek, Proti Proudu 6, Praha 10.
Je to jasne zlutej (stejne uz bude tma) barak kousek od ubytovny Vltava. Nejbliz je tam ze zastavky Nadr. Hostivar (bus 271, 154), nebo od Taskentu dolu z kopce a druhou ulici doleva.
Zájem o připojení určitě mám a až to řeknu nějakejm známejm, tak snad by někdo i přibyl. Z toho panoramatickýho pohledu to vypadá slibně. Docela jsem se zaradoval. Bude srazík nebo ne?
Zdar,
prave jsem se ubytoval na koleji, a podle vseho bych mel perfektne videt na Tomcat14. Jak jsem si taky vsim, neni s nikym propojen. Takze bych se chtel informovat, je-li sance, ze se pripoji na nekoho dalsiho - napr Hawkeye, Jizni mesto...
Jinak 626 mam, jen jeste sehnat a dovyzt comp.
Hledejte ESSID CZFree.Net.Hostivar - Tomcat14, AP horizontalni polarizace, channel 5
nebo ESSID CZFree.Net.Hawkey.Hostivar - Hawkey, AP vertikalni polarizace, channel 7
Tomcat14 a Hawkey(ja) sme navzajem propojeni. V okoli Nadrazi Hostivar ted neni snad ani mistecko, ktere by nebylo pokryto. Proste to zkuste a koho z nas uvidite lepe, tak tomu napiste svou MAC adresu a pozadejte o prideleni IP adresy (me staci jen ta MAC a pak vam povolim DHCP)
Tak to se omlouvam, ale o tom nemam vubec tucha, protoze v mape to neni napsany. Takze je to normalne pripojeny do cely site CZFree, ze?
Ja uvidim podle svy polohy jen na Tomcata14, mam to jen asi 100m vzduchem. Co ma vubec za antenu - nemuzu se nejak na ty jeho stranky hostivar.czfree.net dostat.
Tak az seznu comp-snad pristi tyden,tak se ozvu.