nechces je tedy (ty "borce") dotahnout sem ... na forum ?
Nebo se muzem klidne potkat nekde v bozaku nebo tak neco a probrat co a jak ... problem bude do boskovic dostat "sluzby", ale uvidime co se da delat ne ?
za tu srandu kdyby se to nahodou podarilo to prece stoji !.
Oba boskovicaci jsou v nasem CS klanu jeden se menuje Thorr a druhej McNeil najdes je na guestbooku http://www.gdi.unas.cz/hlavni.html tam jim napis a hodne zdaru :-)
Nazdar, posilal jsem ti PM, zkus se ozvat. Na Brno bych to videl docela mrtvy, ty kopce jsou naprd, i mistni ISP ma nekolik prevadecu nez se tam dostane a to je ma super mistech. Nadejnejsi me pripadne druhy smer - Svitavy a pod.
Takze jdu do toho. Zatim asi ne primo v Boskovicich, ale v jedne vesnici kousek od Boskovic, tady to potrebuji z jinych duvodu ale cast kapacity spoje bude volne k dispozici pro vzajemnou komunikaci mezi uzivateli, jiz jsem jich nekolik sehnal, navic zkusim domluvit i net za rozumny peniz a uvidi se. A zacatkem pristiho roku snad i primo v Boskovicich. A pak to vzajemne propojit. Takze jestli jde nekdo do toho se mnou, hlaste se. Jinak v Boskovicich mam skvelou moznost na umisteni AP, takze .....nehlaste se vsichni.
Takze ted stavime AP u nas na dedine, zatim jsem propojeni primo, do Vanoc pojede zkusebne AP a zacatkem pristiho roku jen co pocasi dovoli budeme budovat AP v Boskovicich. Pak jenom propojit a dostat se dal - v jednani je Prostějovm ale rýsuje se i moznost dostat se na Brno, takze uvidime. Nedavno jsem sehnal RLA-10 za dobrou cenu a nekolik Orinoco silver karet tak se zkousi, buduje a testuje jak o zivot. Pokud ma nekdo dalsi z Boskovic a okoli (Velenov, Valchov, ZDarna, Benesov, Okrouhla) zajem o spolupraci, je vitan, Zatim nas neni mnoho, ale rozjizdi se to.
Vcera jsem s kolegou dokoncil AP ve Zdarne.
Od 28.10.2003 tedy jede AP ve Zdarne u Boskovic v trvalem provozu, budujeme AP v Boskovicich, cekam na 2 anteny a nejake drobnosti.
Tak to jsi pripojenej na ten vysilac na tom krasnym stozaru co ?
Kam se chces pripojit ? Do czfree ?
To zatim nepujde, leda ze by jsi zkusil ten pristup co tu nekdo nabizel, ale na to potrebujes verejnou IP.