V nejblizsi dobe prejde muj node do experimentalniho provozu na 802.11g (54Mbit). Napiste, pokud byste se na me chteli pripojit. Pokud bude vsechno ok, v dalsi fazi by se pak realizovalo pripojeni do zbytku czf pres kukiho na Cernem Moste.
Na tomcata14 asi neni primy vyhled a je to 4km, na kukiho vidim z balkonu a je to 2km. Tomcat14 je v pomerne malem dome a my jsme pod kopcem, je od nej videt Prumyslova, teplarna a nejake baraky kolem, s Jahodnici si ale nejsem jisty. Nekde ma zverejnene panorama, z hlavy si ale nepamatuju kde a nemuzu to ted najit. Casem to ale urcite bude chtit vic nez jednu routu do czf.
Jinak ty SMC 2802W, co mam, chodi jako AP i jako client, vyzaduji PCI 2.2 (mam tu dva stroje, ze kterych by byly krasny routery, bohuzel ani v jenom nechodi), ovladac (prism54.org) je zatim jeste pomerne nestabilni (podle hlasek uzivatelu, me to zatim drzi), a pomaly, na 54Mbit realne prenasi tak 20Mbit (zrovna ted s tim zkousim neco udelat).
Urcite mam taky zajem. Mohl bych dodat i nejake to zelezo. Napriklad se mi tady ted vali jedna deska s nForce2 chipsetem a umi samozrejme PCI 2.2.
Na mape jsem jako Udkm-Jahodnice, coz je pomerne blizko, ale problem je, ze mame dementni majitelku a ta mi nedovoli dat antenu na strechu (uz jsem chtel BlueTone od CRA). Jedine na cerno ;-). Tak zatim
Chci tam dat intel - amd hrozne zere a potrebuje silnej vetrak. Budu ten router mit ve svym pokoji, kde mimo jine spim. Mozna neco sezenu od kamose, dneska by se mi mel ozvat.
No zase tak hrozny to AMD taky neni, ale OK. Jinak doufam, ze to neskonci nejakym nezdarem, pripojeni pres Telecom uz me s... ;-). Jo a mozna by nebylo casem spatny se sejit nekde, treba na Baste, a probrat to live...