2hivo:
Mám stejný (a naléhavý) problém.Salamandr mi ve čt psal, že proleze kabely.Sice na něj mám mobil ale zatím doufám, že na to nezapomněl :-o
Sem napojenej přímo na něj a teď sem musel přispět Telecomu
Radek
Zdravim! Sem v Manesove 86 a sem mám signál do APcerw, nevim, ale jak se k němu připojit. Potřeboval bych něco vyplnit do Remote Address a Local Address a tak. Kde se dají sehnat, tyhle čísla?
ja mu psal tusim v patek v noci, ale pokud neni pripojenej, tak si to si neprecte. :-) Treba si udelal prodlouzeny vikend. Zkuste holt vydrzet do utery, treba je to jenom o spadenem interface. Nemam moznost to zkontrolovat z druhe strany, takze nevim, jestli jede samotne AP, kazdopadne nechodi ta sitovka, pres kterou jsme pripojeni - mam nulovy signal... :-(
Pratele, bydlim v Rumunske na rohu s Lublanskou na pude a rad bych vyzkousel Czfree. Chytam Howarda na Excellent signal s antenou vestavenou primo do karty. Externi antenu pripojit muzu, ale zatim asi neni potreba. Jak se muzu pripojit? Howard na emaily jaksi neodpovida... :(
Potencialne uvazuju vybudovat AP, pokud to bude nejakym rozumnym zpusobem fachat a bude zajem, strechu mam primo nad sebou
Jak uz tu padlo ani ja nebyl on-line.
Na Salamandru je nejaka divna chyba nejde ani AP ani link na K2.
Vcere me root otestoval kartu /diky/ a je v pohode takze dnes se pustim znovu do kabelu. Tentokrat dukladneji. Vsem se omluvam vydrzte rozhodne jsem se na to nevykaslal, jen pres vikend pracuju a drobet nestiham :(
Zdravím, tak se mě už konečně podařilo udělat fotky z naší střechy, je to rohák slezská/šumavská. Viditelnost na AP czerv by tu byla,kromě toho hlavně severovýchod...
Uvažoval jsem s kámošem o zbudování ap..tak bych chtěl znát nějaké ohlasy.. jak je to se zarušením, volnými kanály,popřípadě, že ap je zatím zbytečný. Jinak hw mám jenom sbastit anténu. Czf zdar.