Tak pratele na Braniku jak se Vam dari merit smer na node Kubajz. Sice vim,ze nam pocasi moc nepreje,ale preci se jen zeptam. Bylo by dobre to APecko trochu zatizit a otestovat.
Tak se snazte.
O vikendu bylo naplno rozjeto AP Kubajz_Branik. Jeste doladuji problemy s vytuhavanim karty, ktera dela AP, ale to je otazkou kratkeo casu, nez to doresim. Kdo se chcete pripojit, tak aktivacni poplatek cini 1000Kc.
Jakekoliv dotazy atp. smerujte do tohoto fora.
Rad bych se pripojil, ale nejsem si jistej, jestli na tebe vidim (jsem dole v Branicky ulici). Jsou nekde fotky, kde je antena? Jaka bude rychlost?
david
Zdravim, jsem diletant v oblasti WiFi, ale delam vse proto abych nebyl. Budu mozna potrebovat neco vysvetlit. Jsem v ulici Nad Hajem coz je v Hodkovickach ve vilách, posledni ulice nad svahem k vltave. Od AP kubajz jsem asi půl kilometru a mám výhled na protjesti barandovske kaskady uz jen z okna. Zatim jsem ale nemel cas opticky zkontrolovat primou viditelnost na Ap Kubajz. Ptam se proto, zda je antena na vrsku panelaku, ktery je na fotce? Dal si propoctu naklady a vyresim svoje veci s majiteli domu a potencialnimi uzivateli. Chtel jsem nabidnout svoji strechu jako misto pro bod, pro lidi kteri bydli smerem dolu. Myslim ale, ze panelak nahore bude asi videt lepe. Dik.JONY
Přistěhoval jsem se do Bráníka (ulice Nad přívozem 12).
Když jsem zjistil,že tu je připojení pouze přes Telecom byl jsem z toho trochu špatnej. Dělám pro kabelovou televizi instalace internetu a pídil jsem se po možnosti připojení. Boužel bráník ještě pokryt není.
Tak jsem začal sledoval forum czfree a docela rád bych se chtěl také připojit. O jakou se jedná rychlost?
Co mám pro to udělat. Peníze nejsou problém, klidně udělám AP na střeše když bude problém.
Pokud by se ti chtělo nebude mi dělat problém někam přijet, přijít, vyfotit, poslat atd.