Nemate nekdo tuto zkusenost ? Prip. navod jak z toho ven. (Jasny je ze na ruznych boardech to muze byt truzne (PnP, IRQ routing table, PCI version,...)):
Problemek je se starsimi deskami (zvlastni je ze vzdy kdyz jsem tam mel AmiBios) a s XI-325 v PCMCIA/PCI adapteru (Ricoh). Na vsech se podarilo uchodit wlan-ng drivery. Na FX a HX mi zatim nechodi hostap.
Pres standalone pcmcia driver (i82365) jsem tam nanutil IRQ pro Redukci i PCMCIA. (kernel tree pcmcia drivery - tj.yenta_socket nezere zadne parametry, i82365 ze standalone dovoli ladit: pci_irq_list=, irq_mode=, irq_list=, atd.)
Pri inicializaci karty v hostap to hlasi timeouty na commandy (v paramerech PCIC_OPTS jsem uz zkusil snad vsechno, to ze vyladeni ma smysl potvrzuje ze wlan-ng slape v pohode). Jinak kernel mam 2.4.21-pre4, pcmcia-cs- 3.2.4 (kernel 2.5 uz chce jen kernel tree pcmcia drivery).
Na jinych chipsetech (i440VX, i440BX, VIA Apollo VP3) mi chodi vse (PCMCIA, PCI, drivery hostap i wlan-ng).
tak presne tohle blikani jsem mel/mam na svym notebooku Acer TM740. delalo to dost nevypocitatelne a casto jsem musel vyndat kartu a znovu zandat, aby znova sla. mne docela pomohlo dat kartu do prvniho slotu, mel jsem ji v druhym, protoze v prvnim mam obcas USB2 kartu... uz jsem dlouho ve W2k nebyl, takze tenhle postup uz mozna nebude aktualni...