No to sem navrhoval taky, ale Feydovi se nejak nechtelo...takze by to chtelo prehodnotit a jit to probrat......bych to videl tak na patek nebo sobotu vecer....???
Jo a co se tyka toho Intelu - nemyslim si, ze by Athlon byl o tolik hlucnejsi...s tou spotrebou mozna.....tak ja si z ty desky udelam futuristickej obraz ba zed...
Co na to Feyd? Mimochodem me se to v sobotu nehodi, jdu do prace a vratim se az nekdy vecer. Takze kdyz uz tak nekdy v nedeli, klidne behem dne. Nebo pristi tyden, to je jedno.
Sraz: zatim neni moc co konkretne resit, na pivo ale klidne zajit muzem, budu mit cas od pondelka.
Athlon: prave ze intel (PIII) min zere (jestli to pujde, tak ho i podtaktuju) a tudiz mu bude stacit slabsi vetrak. Tu desku pouzij na router/server, pokud ho muzes dat na pudu.
Tak se vyjadri kdy se ti to pristi tejden hodi.....jo a ten router snad nebude nutnej kdyz to budu mit od anteny ke kompu asi 8 metru....btw stejne je puda zatim staveniste :p
Sehnal jsem VIA C3, cili to pujde bez vetraku
Cas mam pristi tyden kdykoliv, predpokladam, ze vetsine se to hodi spis vecer, takze navrhuju pondeli ve 20:00 na Baste.
Jinak teda jak jsem rikal, ze bych mel asi problem s antenou na strechu kvuli majitelce, tak to vypada dobre, protoze mame novou sousedku a ta je vostra. Ta si vydupe co chce. Taky rikala neco jako ze na tu antenu mame pravo a rikala ze internet chce taky, takze poho. Nevim teda jestli bude chtit zrovna wi-fi, ale je mozny ze jo, a i kdyby ne, tak mi s tim stejne pomuze. Fuck majitelka .
Jo dneska jsme zrovna vyrabeli prvnich par kusu PC, kde byla wi-fi karta. To je mi ale nahoda :-).
Kurna to je pech.....nejak sem mel moc prace a necumel sem....achjo....
Mno protoze urcite stejne mate chut na pivko, tak bych navrhoval repete zejtra tj. ve stredu tak od 19h....budete mit nekdo cas?? napiste to sem....mel bych bejt v praci tak se mrknu......at tam v ty hospode nevypadam jako notor.. )