Vcera v 19:00 jsem usadil AP na strechu.
Zatim je to v testing provozu.
JE tam 50% vykon. pokud bude potreba hodim tam vic.
Horizontalni polarizace 11dB vsesmer.
SSID CZFree.Net.Kunratice1
kanal 11. POkud nekdo nebude mit 11-13 kanal
na karte muzu ho zmenit. Ale pod 10 se mi to pere
s prijmem od Ehamnet1 a okolim.
Pak bych musel zkouset asi kanal 1.
Doufam ze do konce tydne rozchodim server.
Zkousejte zda to chytnete.
TO Forestman : Zkus to dneska. Vcera jem to zkousel a mel jsem taky vypadky u sebe. Bylo to kanalem.
kazdopadne gratuluji. Mam poznamku ke kanalum. Pokud je ehamnet na 10 a ty na 11, tak se i tak rusite. Pokud neni ve tvem okoli ruseni (signal) na kanalech 12 a 13, pouzij kanal cislo 13. Z jedne strany(vyssi freq.) mas nulove ruseni a z druhe odstup od ehamnetu a tve anteny.
Jenom podotykam, ze pri modulaci DSSS je pro evropu 13 kanalu z niz jsou samostatne pouze kanaly 1,6,11 vagne receno. Ty se neprekryvaji. Jinak kanal 10 zari do kanalu 11 s vykonem -30dB oproti 10 a s vykonem -xxdB do kanalu 12.
Hezky den preji a neveste hlavu, kdyby jste to nevedeli, nevadilo by vam to ;-)
Dalibr Team Leder pro JM
Breezenet sem neplet. Ten zamoruje cele pasmo rovnomerne. Je to FSHS a vymeni za sekundu asi 3 kanaly. Samozrejme je to ruseni, ale nelze se mu nijak vyhnout zmenou kanalu.
Hezky den.
P.S. Volba kanalu, zalezi u rozumnych lidi na dohode.
Normalne dneska v 15:10 sedel na chodniku u me pred domem nejakej nestastnik s notem a vesele sosal.... kdyby mi to nebylo blby tak bych si udelal i fotku....Proste ulet.... Ale aspon uz vim cemu se rika street acces
Ahoj uz sem asi prisel na to proc se moje AP chova tak jak se chova... Moje krasna medena a este k tomu pul kulata strecha pusobi jako dokonalej reflektor... veskera vlna se odrazi... Proto pokud budete chtit me chytit tak budete muset bejt primo u me pred domem a nebo vic jak 300 metru od domu(neni to tim ze bych vas nechtel videt,ale nic nechytite ).Zatim je to jenom dojem,ale asi to tak bude neb to mam z nekolika zdroju experimentalne overeny.
Ahojky Lidicky je tady nejak mrtvo.
Ze by vanoce? Darecky, stromecky. Ja si musim
udelat radost a koupit si nejake sikovne AP.
Jak tak pokukuju zaclo se mi libit D-Link 624+ ,
to by mohl byt pekny darecek. Mate stim nekdo zkusenosti.
D-Link 900+ to je beton ale copat tohleto ?
Ja vim ze Z-Comax 626 a PC je taky beton. Ale chlazeni
nekde na pude je chlazeni v 70° v lete.
Zbavuji se toho Compexa WP11A+, to je taky beton
ale neco kolem 4-5tis za neho asi nedostanu ze ?
Kupoval jsem ho za 5300. Ale ja se ho stejne zbavim.
TO Forestman : napis kdy sedavas doma u PC.
Jaksi uz 3 tydny jsem te tam nevidel a kdy konecne odzkousime
kanaly. Je to opravdu potreba. Doma jsem u PC v tydnu vzdy mezi 18-19h. Jak jsem ti rikal.
TO Martinx00x : Co ti dela AP, nechces na den zapujcit AP
a testnout link na kanarka. Mohli bychom o vikendu na hodku
prohodit harampadi (kabel antena Ap) a zjistit kde je problem.
Treba ten muj kabel je necim rusenej ?