Přidal jsem do "deníčku AP" i fotky celé "výsledné" instalace v současném stavu. V Changelogu se můžete dočíst o aktuálním výsledku regulace... nic moc veselého :-(, zbytek dořešíme kdyžtak na srazu.
Tak PCcko zatim uspesne probehlo prvnimy testy. Dnes na to nalupnu nejakej OS a udelam jeste dalsi. Zatim to vypada v pohode a do konce tydne bych to mel mit hotovo.
02.12.2003 v 08:45
Stay d
02.12.2003 13:03
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Ahoj,
termin srazu byl anoncovan pomerne dlouho dopredu, takze myslim ze si vetsina z nas mohla udelat cas. Po zkusenostech takhle neco posouvat na posledni chvili nema cenu.
2StayD - psal jsi jako posledne, a posledne to bylo v zalesi ve 20:00 takze ja osobne tu nevidim problem
ted tu ale pleteme dve schuze dohromady...
10.10.85.58 44:44:44:44:44:44 Frequency:2.417GHz Rate:1Mb/s
Quality:36/92 Signal level:-79 Noise level:-100
=====================================
Tak toto se na wifimonu objevuje vzdy po 18:00.. asi 8x za hodinu toto ukaze.. nefunguje to asi 25 minut z 1h.. vcera jsem se snazil s tim neco udelat ale koukam ze marne.. takze bud si na to budeme muset zvykat .. nebo s tim budeme muset neco udelat.. wanthalf koblizek a medlis jiz toto vedi.. nevim co z toho bude
Problemy se ZPNetem jsou, ale zas tak tragickych jsem si nevsiml. Bohuzel, s tim tezko neco nadelame, to je spis problem ZPNetu celkove... Jsou tamj dve anteny na splitteru, ze 100 metru do toho nektery lidi smazej silnejma antenama a pak se muzeme jit klouzat vsichni. Proste bordel a ignorance.