Coz zkusit dat neco na strechu nove skoly v Ujezde. Je plna anten na mobily...
Troichu se znam s p. reditelem Kurkou, mohl bych s nim promluvit. Co vy nato?
to zni velmi zajimeve... jde o to jestli je ze skoly dobry vyhled... mam pocit ale ze stejne nejvyssi bod jsou panelaky na rohozniku... chtelo by to nafotit panorama ze strechy...
Sedmipatrák, ve kterým se nachází moje maličkost je jistojistně jedna z nejvyších budov z celého Újezda. Problém je v tom, že nový půdní přístavby znemožňujou jakoukoliv možnost umístit něco na střechu, protože místní obyvatelstvo nemá moc pochopení pro "tajcten Internet", pokud z toho nějakym způsobem neprofituje (a připojení zdarma se rozhodně nepočítá). Na druhou stranu, kdyby se je povedlo přemluvit, je zde výhled na HODNĚ slušnou část Prahy... Zkuste vymyslet nějakou fintu, jak donutit šedesátiletýho cholerika připevnit si anténu na střechu a spusti linuxovej server někde poblíž... )
Mám trochu technický dotaz. byl jsem u testování WiFi ( výrobce nevím), a tam byl kvůli zpoždění signálu SW omezen dosah na 1500m, když byl dosah signálu i síla dostačující. U vašeho HW tomu tak není?
pocitejte pls taky s moznosti spojeni od vas na jih, smer Ricany pro muj spoj do Mnichovic. ender by se do CZFree mel snad napojit od Tomcata14. Dalsi potrebne vybaveni (kartu, antenu, kabely, konektory apod.) na spoj ke mne samozrejme zafinancuju. Akorat potrebuju to misto (spolehlive dostupne!!) s pokud mozno dobrym vyhledem pro antenu a 1 PCI slot v routeru pro kartu.
Diky moc, pocitam s prvnimi pokusy od vas kolem pulky rijna.
mam ted celkem problemy s casem protoze sem zacal zase studovat.. (((
ale kazdopadne by to chtelo schuzku vsech lidi co maji nejaky zajem abysme se o to mohli starat... (uz sem slysel od jednoho znameho z prahy jak ostani jenom rikaji "vsak on nas pripoji nemusime nic delat") a protoze mam podobne zkusenosti s realizovanim local site tak nechci aby se mi neco takovyho stalo..
sem samozrejme ochoten se podilet ale odmitam to delat sam nebo ve dvou lidech protoze je to preci jenom celkem dost prace...