rad bych se pripojil do Kobyliskeho CZF, konkretnena AP babka00002, ktery je ode mne vzdaleny necelych 400m. Bohuzel neni prima viditelnost, v te mi vadi roh katastralniho uradu, nicmene se utesuju, ze to jsou jen tenke obvodove zdi s oknama, takze utlum by nemusel byt tak kriticky, aby to neslo. Myslite ze to pujde?
A jeste mam dotaz, jakou antenu by ste doporucili, pripadne jestli se da nekde na kratky cas pucit, abych to moh prubnout (wifikartu uz mam...)
ahojte,
dělám na základce u školské zahrady. máme tady nějakej bezdrát, pěkně na houby a ještě k tomu drahej, no znáte to...
teď děláme sí? po škole a protože se nám nechce tahat kabely, zkoušíme to bezdrátem. když se mi konečně podařilo zprovoznit wifi sí?ovku, začalo se to připojovat k síti CZFree.Net.TberyMaves - napadlo mne, že by to bylo poměrně elegantní řešení našeho problému s připojením. smlouva na ten náš bezdrát končí v prosinci, takže je ještě čas.
a teď co chci - v tomhle se opravdu nevyznám - co je potřeba na připojení do czfree.net? kolik stojí nějaká rozumná konektivita, co potřebuji za zařízení?
stačí hodit nějaké linky, nastuduji si to sám, ale nevím, co všechno mám hledat... |:
dík moc a majtesa
Tom
btw před polednem se půjdu podívat na co všechno vidím, ale bude toho asi docela dost. minimálně dolů (to jako na jih) na celou prahu. nahoru to bude trochu slabší, jsme tu trochu utopený...
Dnes (pátek 14.11) je v 19:00 v baru LasVegas v Ládví sraz Kobylisy - Bohnice. Diskutovat se bude možnost vzájemného propojení. Kdo má zájem - přijďte.
ahoj,tak jsem prave odzkousel novou PROXY.Bezi na stroji 10.32.1.200,tedy gtw do inetu.
Nastavte si do vaseho prohlizece 10.32.1.200 port 8080 a otevirani www by melo byt rychlejsi.
Je zde moznost i pro dalsi cleny napr,czfree prosek,kteri mi musi sdelit svoji ip v radu 10.x.x.x,abych je zanesl do databaze.
Dnes mi byla potvrzena informace o instalaci 26ghz systemu u me na strechu,takze cca. v patek by mel byt kvalitni,100% inet a bye,bye WiFi 2 inet gtw...
Prosincovy sraz czfree kobylisy nevynikal velkou navstevnosti jako napr.nedavny sraz Proseka,kde se seslo cca.25 lidi...
Pokud by byl zajem,tak muzeme usporadat vanocni sraz czfree kobylisy,popr.i prosek.
Termin:cca.neco kolem 20-31.12.
Misto:Vegas Ladvi nebo Pizzeria na Proseku-node Pizzaboy