právě jsem se díval na mapu na pvfree.net a vidím, že se nám krásně rozrůstá, ale do vánoc se na Inet asi nepřipojíme. Nemáte někdo možno na těch 14 dní svátků pustit do sítě Internet? Já už jsem modem skoro odstřihnul a nevím, jak to těch 14 dní vydržím
Jinak mám možnost popotáhnout signál do Určic. Je tam kolega, který má MMDS a měl by zájem. Chtělo by to ale asi napřed trochu vyzkoušet.
Radku, proč v sobotu "umřel" ONE ? Bylo to v důsledku toho výpadku proudu, nebo snad sníh zavalil anténu ?
(Předpokládám, že AP Italská jsi v neděli vypnul sám, nebo snad odešel taky?)
2david_kuba: Ozval se mi clovek, ktery by se chtel pripojit v Alojzove.
Urcice jsou po ceste, tak se ozvete a ja vam s tim pomuzu. Pocitejte s tim, ze vybudovat jeden bod = cca 5000 Kc.
Hlavne se napichejte ( ) do mapy, at je z ceho vychazet.
2Jiri.Hadas:
Pokus ztroskotal na win98. Uz se mi stalo podruhe, ze ve win98 byl proste problem kartu rozchodit.
Takze si Skalda porizuje novy disk a na ne dame novejsi OS a snad to rozchodime pristi vikend.
Yenik: Skalda a Smrzice tedy definitivne padlo? U nas to zatim vypada tak, ze zkusime pres Monrika pripojit na Ohrozim (jestli pojede), pripadne na ONE - ja ani Baron totiz do PV nevidime :(
Ty jo..... ta mapka je nejaka pobochana..... sem tam chtel pridat jednoduchou informaci:
klienti: 1 wlan, 5 lan
typ: AP
stav: v Provozu
djb.pv.czfree
kanal: 8
pokryti: ul. Slavicka
MAC filtr: jo
a ona porad psala to svoje... jeji nejoblibenejsi je, ze maze pocet uzivatelu....to se mi tam nepodarilo dostat ani jednou... Po chvili jsem to vzdal a snazil se ji aspon vysvetlit, ze to AP je uz 4 mesice v provozu..... nakonec taky vyhrala.... a dala tam stav: v planu....... No a kdyz jsem se to pokousel ze zoufalosti opravit, tak mi pro jistotu smazala zbytek textu....
To mi pripomina i ty loginy..... clovek se tam naloguje a jediny co funguje, je odhlasit se.... Jo a jeste zmena udaju....