se 100% souhlasem máš naprostou pravdu, ale to se týká staveb; nejsem si jistý, zda vztyčení antény je stavba (kterou je např. nástavba s byty). Já taky nejsem žádnej expert na právo, nemá smysl se tady přít o věcech, kterým asi nikdo z nás dokonale nerozumí.
V podstatě asi všichni chceme vyjádřit duševní podporu dwo v jeho boji s ignorancí. Otázka je, jestli to urychlí/umožní stavbu node dwo. Howgh.:(
Doplněk: vztyčení antény na existující stožár prý stavba není, instalace stožáru je. (Co když přidělám na trubku, která kouká ze střechy, další rameno... )
No, vidím, že s dwo to vypada dost špatně. Umístění na naší střeše jsem jen lehce na?uknul s představenstvem našeho družstva a ty nic proti neměli. Je nutné tedy zpracovat kompletní návrh smluv a nabídnout jim nějaké výhody - třeba zavedení internetu zdarma pro družtevníky, kteří by měli zájem. Tzn., pokud někdo zpracuje smlouvu, někdo vyrobí anténu a zajistí techniku (já tomu nerozumím :-((, není problém. Dwo: nechtěl by ses do toho pustit Ty, když ses tak rozjetý?? Na mapě je to bod Farang, 13-ti patrový panelák na vršku vedle Průběžný.
Koukám, že se to docela rychle hejbe... V tomto týdnu čekám dobírku s 2x HW AP a routerem. Bude se propojovat první část sídliště (54Mbps). Překvapuje mě, že dost lidí se uchyluje k projektu HELL, ale prosim, je to vaše volba. Původně jsem myslel, že propojim sídliště celý a doufám že se to i povede. Zajímalo by mě, jestli mám ještě pořád viditelnost na DWOa, nebo jestli je to tim směrem passe... Mějte se krásně and be lucky... BENY
Uz to chtelo hnout zadkem. Lokalni rozvod, kterej mas v planu se da udelat nezavisle na tomhle a pak pres wolverine to cely propichnout do CZFree. Aspon tak to vidim ja. Stejne potrebujes minimalne jedno AP na rozvod po zdejsi kotlince a dalsi smerem k HELL ci nekomu jinymu, kdo bude ochoten to pripojit k projektu CZFree. Wolverine resi propojeni zabehlice <--> CZFree a ty rozvod po Zabehlicich. Nebo se pletu? Co na to HELL?
DODATEK to HELL: jestli se u Ellnerove nebuduje AP, ale jen prijmac tak se mnou pocitat nemuzete, pac jsem zavislej na loklalnim bezdratovym rozvodu (co dela Benny). Nebydlim s wolverine v panelaku, ale o par set metru dal. Kabelovy rozvod z Ellnerove ke me neni mozny.