Dalsi moznost na programovani je v Praze na florenci u viaduktu (GMe mam pocit). Volal sem tam a dyz si tam ty brouky koupim, tak mi je naprogramujou za 20kc/ks. Kdyz si prinesu svoje tak za 40kc/ks.
Nechaval sem si tam prepisovat bios za udelali mi to na pockani....
Jak slozity by bylo predelat elektroniku Ronjy na RJ45 konektor, precejen se pouziva standartneji nez AUI, vubec nemam zdani jak ta komunikace fyzicky probyha. To me privadi k otazce trochu mimo tema, nevite nekdo kde sehnat normi se specifikaci komunikace pres RJ45 (tym ted myslim primo fyzicky prenos - napetove urovne a tak), nejlip kdyby to slo sehnat v cestine (i koupit)
Tak jsem testoval, co se stane, kdyz misto tranzistoru 2N3904 date BC547. Zaver je, ze to funguje a neni to o moc horsi.
Kdyz to NEfunguje, tak je PROBLEM z 99procent v tom, ZE BC547 MA PROTI 2N3904 ZRCADLOVE OBRACENE NOZICKY!!!!!!!!
Ahoj,
pokud to mas omereny, tak nic nemuzu namitat. Ale kdyz jsem zkusil ty 2N3904 nahradit 2N2222 tak to taky chodilo. Ale subjektivne hodnoceno o trochu hur, nez s tema originalama. Je to sice s podivem, protoze ve vsech parametrech to sedi.
mam jenom takovy kontrolni dotaz.
sou nake nove zajimave poznatky ohledne ronji s xilinxama? myslim jestli to nekomu nefunguje/funguje nebo tak....
bo uz tu dlouho o tom nikdo nic nerek, ani negativniho ni pozitivniho.....