No to se nebojte, takové ceny určitě nebudou. Ten ceník, který jste vytáhl, je ceník pro zákazníky, které přímo připojujeme my (v ceně je komplet instalace, pronájem zařízení, nonstop technická podpora a dohled). U CZFree to jistě půjde hodně dolů, protože tam to bude bez všech služeb okolo, to bude nejspíš jen dodání konektivity.
Ahoj,
no ja jsem osobne zvedav, jakou zajimavou nabidku vam ceskynet doopravdy udela.
Me cely ten uctovaci system pripada spise odrazujici, a to zejmena v navysovani plateb podle poctu pripojenych uzivatelu. Ale ted se divam na www a zadnou zminku o procentech navic tam jiz nevidim - ze by zmena k lepsimu?.
Pokud ceskynet nabidne kvalitni konektivitu za pevnou cenu, pak bych v tom nevidel zadny problem. Nam se tehoz za xx mesicu dosahnout nepodarilo a kvalitu radeji nebudu komentovat vubec.
Proste jiny kraj - jiny mrav. A konkurence pomalu nadohled. ;-)
To, že jsou ceny uvedeny bez DPH, je přeci úplně jedno. To nemá nic společného s tím, zda si to mohou odepsat nebo ne.
Vaše finanční představy mi ale poněkud unikají. My nepředpokládáme nějaký velké výdělky, ale cenu se příliš upravovat již nechystáme, protože to bychom to jinak už asi jen dotovali. Vše je přece spojeno s administrativou a starostmi o zprovoznění těch připojení a jejich udržování. Přece mi neříkejte, že je těch 366 Kč příliš mnoho za nepřetržité připojení k Internetu. Ta částka i mně osobně připadá jako pakatel.
Je tu však ještě jedna možnost. Komunity v CZFreeNetu si mohou skupovat větší konektivitu (1 Mbps apod.) a na to se skládat společně a distribuovat si připojení mezi sebou. Tam je cena někde úplně jinde a při rozpočítání to vyjde mnohem méně na jednu osobu.