X KoS
Newbie
|
Spojení do 1 teamu |
Příspěvek č. 55 |
Ahoj,
vzhledem k nemožnosti se přihlásit do vašeho fóra s nickname KoS, musel jsem změnit své jméno taky v DF .
Ve fázi I. projektu jsem založil team Czech Republic, pak jsem dlouhou dobu nic v rámci projektu DF nedělal a teprve nedávno jsem se vrátil zpět. Chvíli jsem se zdržel v CZFreeNet teamu, ale když jsem zjistil, že nebudu mít nikoho před sebou, na koho bych se dotahoval, přeskočil jsem na nějakou dobu k "1st Strike" - pouze 2 členové, ale jedou slušně, byli jsme přibližně na stejné úrovni. S nimi jsem se chvíli zdržel, "nechal se vytáhnout" na cca 120 Mp a vrátil jsem se zpátky k původnímu teamu Czech Republic, který byl v té době na cca 60. pozici.
Dnes se "náš" tým dotahuje na CZFreeNet (rozdíl je teď necelé 3 Mp). Přes "korespondenci" vedenou pomocí názvu organizace jsme se domluvili, že:
1. Lenny proklamuje, a? se vrátím zpět k teamu CZFreeNet ;
2. bylo by vhodné spojit se do jednoho teamu a dostat se společně výš;
3. asi bude méně konfliktní využít "oficiálního českého teamu", kde se členové CZFreeNet odliší v organizaci;
4. osobně si myslím, že se máte větší šanci domluvit v rámci místní komunity k přestupu někam, než my v teamu CR.
Změna je jednoduchá a body, kterých jste dosud dosáhli, budou převedeny k novému teamu.
Případně dejte návrh variantního řešení. Otázkou je, zda budeme i nadále tříštit své síly, nebo se společně dostaneme na vyšší příčku.
Jinak přeji všem hezký den.
Naposledy upravil X KoS 04.04.2004 v 19:22
|