Tak to jde mnohem rychlejc nez sem cekal. Parada.
Tu zebru zatim resit nemusis, pokud vim na JM jeste neni uzavrene zadne kolecko. I kdyz timhle tempem bude co nevidet )
Provozujes ICQ ? moje je 43744144. Bylo by dobry se spojit.
Zatim caues.
nojo, tak když se tu probírá rušení-mam taky problem, tak jestli někdo znate řešení....
Normálne mam paketloss max 2%, ale semtam v noci, kolem 21:00 se najednou "něco" stane a packetloss je najednou 40-50% - nevite čim by to mohlo bejt? podrobně jsem analyzoval situace za kterych to bylo, ale fakt nevim čim by to mohlo byt-myslel jsem puvodne skrat v kabelu(ze by natekla voda do konektoru) ale tim to neni-protože když stim nic nedělám a zapnu to až ráno, tak opět paketloss <2%... Tak vube nevim-je fakt, že se mi to deje v dobe, kdy je "mimo" i spoj mezi AP jizak a Barbargate... => že by rušení?
aha, nojo, to je klidne mozny, mam naproti na strese haldu "vseliceho", ale je mozny se protitomu branit i jinak nez tou deskou? Vono to totiz timpadem musi bejt fakt strasny, pac ja mam smerovou antenu namirenou uplne jinym smerem. Nevim, ale CTU bych sem asi radeji nepozval(ja taky nic nereguluju) :-) Ale když to ruši i TH nety, tak by snima mohli neco delat(ale aby to pak nesvedli na me....)
31.12.2003 v 20:21
Doc
Senior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: založení Cloudu Jižní Město
Nechcete tu mapku rozsirit jeste trochu dal na me? takle to vypada ze budu usilovat
o vlastni cloud "zadek sveta" sem sice trochu mimo ale hrde se hlasim jiznimu mestu