Co takhle nejen ty thready spojit, ale zaroven to presunout pod Ostravu?
Ja vim, ze Havirov neni Ostrava
Ale je to co by kamenem dohodil, a ten thread klidne prejmenuju na Ostravsko ..
Myslim, ze by to bylo dobre z toho pohledu, ze ty site muzeme pomernel snadno propojit (Napr. ja ze sveho apcka chytam neco z havirova).
2shake: imho bych to nechal pod havirovem - kdyz si predstavim situaci ze jsem v havirove a chci se pripojit tak hledam spis havirov nez nejake ostravsko
jinak mam docela gut misto na ap ve stredu havirova na panelaku u trznice... pokud by se chtel nekdo na stavbe podilet bylo by to hezke momentalne to asi sam neufinancuju
Myslel jsem si jak mam debilni misto a ted koukam, ze tady chytnu pekne radiovy smog
Zhruba 12AP bodu na obyc homemade antenu a vsecky maji pres 60% signalu.
Jestli to nekdo ctete, tak dejte vedet jestli vidite neco s SSID: YSa AP ()...... Nechce se mi to prepinat do klient rezimu.(dejte vedet kdy to budete zkouset at je v provozu. Jde o mixovany 802.11B a *.11G AP)
Pripojeni k netu by se dalo eventualne pro "nestahovace" velice elegantne zaridit
Hele, porad po tobe touzi ten muj kamos, co bydli u zastavky. A co se me tyce, kupuji AP a pak uvidim, co z toho bude. Akorat ted uvazuji o zmene poskytovatele, protoze od dneska na me zacali uplatnovat ty jejich "Fair User Policy". :(