Z toho, co jsem zatím pochopil já, bych řekl, že Linux se vám nelíbí proto, že je docela málo "tržní", je moc snadno k dostání a nehrabou se za něj peníze. No, jestli skutečně máte peníze na Windows server, a to ještě píšete, že peníze nejsou problém, tak si o vás začínám myslet, že jste pěkně komeřční měš?áci, kteří zadarmo nic nepotřebujou. Za kvalitu se přece MUSÍ platit...
Nezlobte se na mě, ale mě to tak opravdu připadá. Nakonec mě napadá, jestli ten příspěvek na vašem fóru k BSD jste skutečně nepsali vy...
No, hold někdo má, a někdo nemá.
Já teda rozhodně prachy nemám :(
hehe, kdyz teda linux v necem predci windows, tak proc ho nepouzivate? imho je mnohem lip zdokumentovanej, nemusite platit za ruzny pitomy skoleni, nerikam ze nejsou a ze nejsou dobry, ale jako fakt mi prijde lepsi pouzit google a nejaky to HOWTO si najit a precist...
tak jeden kamos rikal, ze to muzete mit zabezpeceny sebelip, ale active directora pres wi-fi...
06.01.2004 v 16:35
tomasgn
Newbie
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dalsi bum na scene mikrovln...
Kdybych byl uprimny jako normalne tak byste me asi zazalovali za neskutecne vulgarni vyjadrovani na verejnosti, za urazku na cti a mit vas tu tak mozna za ublizeni na zdravi