Prosíme kohokoli z Brna, kdo by byl ochoten zasvětit administratora sítě RkgNet do světa LINUXU, a? se ozve. Rádi bychom aby jsme tedy o něm něco víc věděli. Děkuji
Celkem zabava to cist. Ty vyhruzky samozrejme zabavne nejsou a myslim si, ze je potreba najit pachatele a potrestat ho. Ale to ostatni je fakt spicka. Jste jak kluci na piskovisti - kdo mi rozslapal tu babovicku.
Na jedne strane pseudospravce site, ktery ma penez dost, aby si dal kodove zamky na dvere, ale sit si zabezpecit neumi. Skryva se za MY a ma takovy pristup k ostatnim, ze bych ho nejradsi hacknul taky, kdybych to umel. Proti Linuxu ma neco osobniho a ve sve siti ho netoleruje. (alespon, ze tento nazor zmenil) Pritom, kdyby si ho dal na server a o sitich se neco naucil tak nemusel prijit o sva data.
Na strane druhe linuxaci, kteri by linux davali nejradsi i do kalkulacky.
Mezitim pseudoclenove CZFree, kteri si svuj nick zalozili pred par dny, jen aby zde mohli ventilovat nazory, za nez by se jinak musel kazdy clen CZFree stydet.
A nesmime zapomenout na Xchaose, ktery by RkqNet do czfree nepripojil, pritom bylo uz na zacatku receno, ze to ani nechteji.
Podívej, to že má někdo peníze, neznamená, že je utratí všechny za blbou sí?. Nejsme profesionální sí?, tudíž má naše servrovna právo vypadat tak jak vypadá. Pokud nám tam něco odejde tak to koupím nové - switch mám na sladě takže ty můžu měnit každej den. Co se týče UPS tak na takovou sí? jakou mám je zbytečné mět dvě. Pokud vypadne tak se svět nezhroutí. A server má dva zdroje. (nevím jak se to přesně jmenuje takže promiň , že to píšu jako laik.)
Raději dám peníze do něčeho užitečnějšího, než abych je dával za to , aby rack vypadal úhledně, aby v něm byl i server, aby switche byli víc než dobré a uměli tisíc věcí které sí? RkgNet v nejbližších letech stejně nevyužije. atd....