tak sem se dneska díval, bohužel ještě nemam dostavěnou střechu :-)), ale když se podívam na hlavní tak vidim takovej novej dům se čtvercovou střechou, je to myslim naproti stavebninám u hlavní silnice. Dál sem viděl jenom mlhu, ale nemělo by tam už nic stínit. Až pojedu do hospody tak se přesně podívam kde ten barák je, do dneška sem si toho nevšímal.
mno jestli vidíš na skládku tak hned za skládkou je Březiněves a tam bych možná měl jeden barák kam by se to dalo šoupnout. jedinej problém je, jak to dostat z bořanovic do březiněvse.
ani náhodou, to by musel bejt bystrozrakej . jak sem psal tak z březiněvse do bořanovic to jde, ale pouze přes nějakej barák na začátku bořanovic, protože ty jsou nahoře na kopci a já sem na druhý straně směrem k líbeznicim a to je už pod kopcem :-((
No nevím, ale jak já znam Líbeznice tak myslím, že nejschůdnější je hledat spojení někam do Letňan. Jinak kolotoč se říká u Staré pošty nahoře u Zdib. Momentálně se snažím o jedno AP ve Kbelích od kud je vidět na Letňany.
O víkendu jsme provedli první úspěšné spojení pomocí wi-fi v Líbeznicích. Připojení je realizováno prostřednictvím dvou přístupových bodů, které pokrývají takřka celou obec a možná i některé okolní obce. Lokality s ověřeným pokrytím jsou tyto:
bývalá váha u zdravotního střediska,
restaurace U Hřiště,
parkoviště před ZŠ Líbeznice.
Sí? je zatím ve stádiu testů, proto není přístupná případným zájemcům.
Hledáme možnost přístupu k internetu za rozumných finančních podmínek. Pokud někdo z Vás disponuje nevyužitým připojením k internetu a je ochoten se o něj podělit (i finančně), nech? se ozve.
Případní zájemci, kteří mají co nabídnout se mohou ozvat e-mailem.
jks & JEF
11.11.2002 v 14:37
sli
Newbie
Existuje moznost pripojeni z Hovorcovic pres Libeznice?
Zdravim vsechny,
prave nedavno jsem se pristehoval do Hovorcovic. Bydlim v nove zastavbe blizko cesty do Libeznice .
Mam docela pekny vyhled na Libeznice (zhruba od Kostela ke hristi) a pokud by byla moznost se pripojit pres WIFI tak bych to velmi uvital.
Zajimalo by mne tedy zda je vubec mozno ziskat nejake napojeni na net pres tuto oblast (asi jedina pro mne viditelne dostupna).
Rad bych se pripadne tohoto propojeni ucastnil pokud je nejaka moznost pristupu na AP uzlu v Libeznici v techto mistech.
Prosim ozvete se. Sam to asi z Hovorcovic nezvladnu.
tak myslim, ze by ted uz nemel byt problem, bratrk snad zprovoznil AP v Treboradicich a ten by mel bejt minimalne v Hovorcovicich videt a z Hovorcovic je do Libeznic uz jen kousek ja jsem zkoumal ze strechy baraku vyhled primo do Treboradic a nejsem si 100% jisty, ze tam dokouknu, ale chystam se v nejblizsi dobe zmerit signal.
Apcko v Treboradicich je na nejvyzsim baraku co tam je :-) Kdyz jsem tak koukal kolem dokola tak vyhled je paradni. Bohuzel jsem ssebou nemel fotak takze panorama nejsou :-(.
Pripojeni na treboradice nebude problem. Maji tam ale bastlenou vsesmerovku (puvodni bratrk AP). Je takova vselijaka, takze pokud budete chtit kvalitni spoj tak popremyslejte o investici do nejake zarucene kvalitni 11db na AP treboradice.
Jinak situace v trebo se ma tak, ze ted jsou pripojeni na Yenika. Tohle spojeni je dost nestabilni.. Vse se ale meni a od pristiho (nejpozdeji do 14ti dnu) tydne se budou pripojovat na AP Cakovice.
Topologie pak bude vypadat: trebo-cakovice-bratrk-yenik.
Jinak z Hovorcovic uz se nekdo na Yenika na proseku pripojuje. Je tam vedeny jako "Hovor", bohuzel nevim kdo to je.
Na Trebo se pripojuje nejaky Vlanev (Březiněveská 417 Hovorčovice), to je taky dost blizko hovorcovic ;-)
Veskere dotazy smerujte na AP trebo a mozna yenik...
Na území obce Měšice funguje WiFi sí? VES-NET provozovaná obcí. Umožňuje připojení do Internetu pevnou linkou (FWA okruhem) o rychlosti 2Mbps. Náklady na připojení na území obce kompletně hradí sama obec. Obec plánuje propojení do CZFree.Net přes node v Třeboraticích a poskytnutí své přípojné kapacity do Internetu. Sí? VES-NET je budována v rámci projektu informační infrastruktury mikroregionu "Povodí Mratínského potoka". Zájemci o připojení (viz. info o nodu a viditelnost) nech? kontaktují obecní úřad.