U windows XP je jedna výhoda že si můžeme taky psát přes sí? bez žádného programu stačí zadat do spusit
tento příkaz
net send "pak je IP adresa daného počítače komu posíláš zprávu" "a text"
příklad
net send 192.168.11.2 Jak to jde
Musim zopakovat výzvu na Roroka aby se vyjádřil zda jeho aktivita v Satalicích je v duchu CZFree, pokud ano tak bych byl rád aby vše uvedl na pravou míru. Zatím to tak nevypadá ( i podle IP adresy kterou uvádí)....
diky
bk
Milí BratrK jelikož se momentálně snažíme nějakým způsobem vůbec nějak něco rozhýbat v Satalicích nějakou sí? ano chceme aby toto AP bylo v CZ FREE ale momentálně ještě nejsme natolik vybaveni aby jsme i tak mohli fungovat.. A podle Ip adresy která byla dána jako přiklad no dovol to se nesmí !!!!
Hlavne nezapomen od koho budes brat konektivitu rozumis
a stejne se neser kde uz na tom jede kseft nekomu jinymu z czf ze bratrk ?.jen to jeste nestihli rozjed no vnejhorsim te rychle "zmoderujou" jooo uz je pozde ja to tady pozoruju nakou dobu a kdyz nechces po jejich ses odsouzen fuck off czf a Ctc.nechapu kde jeto free.bratrk je stejne free jako mcdonald.fuj
radsi pockam az se prestehujem
1. Proc zrizujes dalsi vlakno, kdyz uz jedno o satalicich je a to dokonce zalozene Tebou samym?
2. Proc si neprisel na sraz, kde se domlouvaly veci okolo pripojeni satalic do czfree?
3. Proc nedoordinujes postup zprovozneni AP s Washkem, ktery se o zprovozneni czfree v Satalicich pokousi uz dlouho a ma na umisteni AP precejenom mnohem lepsi pozici nez Ty.
Jinak BratrK nejaky Satalice nezajimaji z financniho hlediska uz jenom proto, ze nema sanci se s vami spojit a pta se pouze z duvodu koordinace IP a Routovani (Jak i sam pise) Je to ryze Tvoje vec, jestli prodavas inet nebo ne (V tvym vlastnim zajmu doufam, ze mas tu licenci za 100 000,- ktera je pro to nutna)
Abych predesel jakymkoliv neuvazenym odpovedim upozornuji ze to nemyslim nijak utocne, ale ryze zvidave.
Velice se omlouvám že jsem založil ty dvě vlákna ale to původní vlakno jsem našel někde schované a to už jsem mezitím vytvořil to druhé. Na schůzku jsem nemohl tenkrát přijít protože jsem měl práci a Washeckovi jsem to říkal A PTAL SE HO JAK TO VYPADÁ. Od té doby nic nevím a ani Washeck se ž neozval samozřejmě že se rád rozdělím o práci :-))
Co se týká té licence tak kkdyž je provozován internet v určité oblasti místně tak těch 100000 není potřeba už to mám všechno zjištěnéa dokonce jí mám doma .
jak tak sleduju tohle forum tak jakoby celkem slusne se rozjizdejici realizace czf v Satalicich nejak sla do ztracena :(
nejspis to bude jen moji neinformovanosti ale jaka je momentalne situace v satalicich? jak je na tom Rorkovo AP? popr. byl nekdo jiny tak schopny ze neco zprovoznil?
pokud se v satalicich czf dale rozviji tak o tom prosim dejte nejaky info na forum
CZF v Satalich se zacina hybat - v patek jsme provedli mereni na bodu venosek a sice jsme nechytili ocekavane AP Jevem (mozna ze Pyrin uz sundal antenu namirenou na nas), ale zcela neocekavane se objevil BratrK.sv (HW AP se sektorovkoou nasim smerem) a to s uzasne silnym signalem -67dB (mereno primo pigtailem na 24dB sito, takze v praxi to bude horsi, ale porad v pohode).
Kolo a ja jsme chteli provest dneska rano mereni po Satalicich proti docasne vsesmerovce, ale bohuzel oba kusy, ktere jsem dostal od samaella moc nefunguji (znate to, domaci vyroba . takze jestli mate nekdo k dispozici vsesmerovku nebo jeste lepe sektorovku, sem s ni.
Pripojeni Satalic ted visi hlavne na tom, abychom zprovoznili AP venosek,
coz doufam probehne v rozumne dobe.
na node Venosek je spusteno AP antena je na strese (60˚ sektorovka) nasmerovana cca smerem ke krizovatce essid "czfree.net.venosek" takze skuste a dejte vedet jaky mate signal