To zase bude hacklych win98 masin. nabourat se do win98 masiny kde se sdili nejaky soubory zvladne i decko. Kdyz mi to kamos ukazoval, rozplakal jsem se nad tim systemem. win98 - OpenSystem
Muj ciste osobni nazor po necelym roku pouzivani (a myslim opravdu pouzivani) linuxu je, ze RH je dobra volba pro seznameni se s linuxem. Nainstaluje ho kazdy kdo dokazal nainstalovat woknouse a po instalaci tam drtiva vetsina softu jede (nejak) bez dalsi potreby konfigurace. Navic neni zase na hony vzdaleny podstate systemu, takze uzivatel muze lehce okoukat co, kde, jak funguje a muze si se systemem docela vyhrat (nez ho totalne rozesere a sahne k reinstalaci). Pokud mas ale nekde vedle sebe cloveka, ktery linuxu opravdu rozumi a je po ruce, kdyz nebudes necemu rozumet nebo si s necim rady, pak bych zauvazoval i o Debianu, tahle distribuce me dost nadchla.
Vyborne panove (pisi to na mandrake 9 - je moc pekny) ,takze ted ocekavam,ze vsichni spojite sve sily a udelate na BSD (jak se to lisi od linuxu?) nejaky vychytany,rychly,snadno konfigurovatelny (remote) a hlavne nabuseny router (NAT),firewall,squid,QoS..... ;-)))) pro takovy linux lamery,jako jsem ja a asi milion dalsich budoucich uzivatelu CZfree. Uz se moc tesim!! Abych nezapomnel, taky aby to bylo maly a hezky :-))