Zdravim all, muze mi nekdo strucne a jasne rict jak je na tom ted Kladno co se tyce tohodle pripojeni ?
Ja bydlim v Rozdelove, v sidlisti kousek od vezaku...tak by me zajimalo jestli tam taky nekdy neco bude, thx
Uf, tentokrat se to snad objevi ve spravnem tematu...
Pres dva roky se uz snazim o nejake pripojeni vzduchem na Prahu, protoze z okna vidim na letiste, ale zatim se mi nic nepodarilo, i kdyz tam o teoreticky mozne ceste vim. Posledni dobou jsem na to nemel cas, ale zkusim zase prostouchnout, co by s tim slo delat, a dam vedet.
vinou sve hlouposti jsem zalozil nove tema Z Prahy na Kladno, na Sroubovo doporuceni ho tam ale necham, at muzeme trochu rozlisovat. Mozna budu mit sanci pritahnout za relativne rozumny peniz Internet do Krocehlav a zajimalo by me, o jak silne lince ma podle vas smysl se bavit...
Jak silná? Co nejsilnější :-). Samozřejmě záleží na té ceně na kterou bychom se skládali a kolik by se nás skládalo. No ale vlastně i na tom, nakolik bychom to dokázali využít, což netuším.
Samozrejme, ale abychom pak neskoncili s linkou, kterou naprosto nemame sanci vyuzit a jen za ni zbytecne platime. Proto se ptam, o jakem rozsahu se vubec mam zkusit dohadovat. Ja treba nepotrebuju stahovat velke objemy dat, ale rad bych mel 24 hodin denne rychly Internet. Co ostatni?
Já jsem na tom obdobně. Stahování stamegových souborů není mým koníčkem, spíš bych šel po stabilitě spojení a rychlosti(nedokážu říct, co je pro mne rychlé a co ne, vím jen co je to LAG při romote access :-))
Cauky Alnagone, ptal jsem se na USPS a balicek uz by jsi tam mel 4 dny mit - je tomu skutecne tak?
Chtel jsem se taky zeptat esli jsi pridal dalsi zajemce do mapky Kladna, jak jsi psal
Diky za odpoved Krakonos
Nojo,
omlouvám se, že jsem nedal vědět, balík přišel už v pátek. Zkusmo jsem si nainstaloval jednu kartu do počítače a pochopitelně jsem žádné AP ve vzduchu nechytil.
Co je potřeba udělat s tím APčkem, abych ho detekoval, pouhé zapnutí do elektriky zřejmě nestačí. :-)
Bejt tak APčka na věžákách, to by byl hvízdot.
Teď se ale objevila na můj vkus poměrně zajímavá nabídka firmy Peret. (20 hodin měsíčně 64kb za 280Kč + každá další hodina za 14Kč)
Mám pocit, že mám v mapě všechny, o nichž vím, kde přesně bydlej. Není-li tomu tak, ozvěte se mi.