Mám sice ideální polohu, ale taky blbý druhý patro. Na AP Ellnerove mi zakrývá výhled roh našeho baráku a stromy a na AP Asfalt zavadza jeden delší nízký panelák takže pro propojení AP nepoužitelné.
Po včerejší 3hodinové přátelské suprdebatě s Vildou jsme se vpodstatě zase kousek hejbli dál v plánech a realizaci. Nechci nic zakřiknout, ale vypadá to, že to bude FOFR...
Jinak Hellákum to samozřejmě přeju, a doufám, že se dohodnem o vzájemnym propojení czfree... Internet bude náš...
Jenom se chci voptat, jak to vypadá s AP v Ellnerový. Esi to už běží a tak. Jinak Ja už jsem zainvestoval, mam koupený AP, router a mraky kabelů a konektorů a v nejbližší době realizujem...
Mějte se fain zdraví BENY
Naposledy upravil Jakub.Benisek 07.01.2004 v 22:55
Vetsine lidi v oblasti Zvonkova jsem odeslal email a zpet se ozval akorat Arny, ktery ma stejny problem se strechou jako dwo a bydli v 2. patre. Smula :(
Mame menší problém s předpokládanou i-net konektivitou od ČRa. Není signál... a navíc by potřebovali souhlas všech majitelů nemovitosti na umístění antény...
S tim signálem to řešej a stavěj další vysílač někde blíž (zapoměl jsem místo), ale ten souhlas nepřekousnu... Jelikož vlastník není jen družstvo, ale i lidi, kteří mají byt ve valstnictví... Je jich mraky a fakt se mi nechce každýho přemlouvat a bát se, aby neměl blbou náladu.
Buď to s ČRa domluvim na černo (pochybuju), nebo budu muset sehnat konektivitu jinde...
Co se týče stvění, tak za vydatné pomoci Vildy máme kabel, krabice, elektriku na střeše a teď už jenom osadíme AP a antény a jedem... (Díky Vildo)