Zdravim
tady další (z řady) zájemce. bydlim v 5. patře(tj.na střeše paneláku Strašnická 1137 - je to poslední panelák na kopci od švehlovky na pravo (pohled z petrovic), skoro naproti intersparu
co zhruba vidite od vas?
Tomcat14: Cau, jsem v Hostivari v jedne firme u nadrazi a mezi nami je vysoky vezak. Rad bych zjistil, jestli bychom mohli jet odrazem o nejakou z budov. Mohl bych se s tebou nejak domluvit na zmereni?
Ahoj,
rad bych se pokusil pripojit do czfree v oblasti Hostivar. Bydlim u bazenu v nejvyssim patre, okna na vychod cca 200m od Tomcat14.
Tomcat14: - vysilas vsesmerove? Tvoje panorama nepokryva celych 360 stupnu.
Zdravicko, dneska 26/12/2003 jsem zkousel u NODu "Mendovi" (Golfova ul.) signal. Mel jsem USB adapter OvisLink 1120 a malou quadovou antenu. Hawkaye ani Tomcat jsem nechytil.
Dalsi z rady neznalych ale chtivych.Byvam na Gercenovej pod byvalym Taskentom.Ale bohuzial na prvom poschodi.Je to od Plukovnika Mraze druhy vchod.Kto ma nakontaktuje?Potrebujem sa surne pripojit.Odpajaju ma s UPC.Su drahy a namju konkurenciu tak sa spravaju ako.....
Můžete mi někdo poradit, zda je možné se nějak připojit na budově č.7 koleje UK Hostivař? Zvažuju nákup no?asu s wifi, nedali mi pokoj s LAN. Prosím česky, v kompech se nevyznám.Předem dík