hnatj: Máš úplně ideální pozici pro propojení vznikajícího segmentu stodůlky/ohrada/slivenes/barrandov s centrem. Ideální by bylo dát tam sektorovku v AP režimu a on už se na ní velmi záhy někdo hookne.
Nazdar,docela mě oslovily tvoje fotky, poněvadž jsem vlastně na dohled.Měl bych zájem se u tebe připojit, jenže nevím jak je to s placením , HW apod.Chtěl bych to pak pustil dál, protože podle mapy je tady spousta kolegů, co maj zájem.Jsem Pražského 604 Barrandov sídliště.Podle obrázků ale koukám, že Jakub je možná na tom líp.
Zdravim!
Rád bych se taky připojil...
Jsem zhruba v horní části Jeremenkovi ulice na P4
ze střechy vidim přímo na Bonton, Motokov, hotel Panorama a čínžák Armabetonu.
Měl bych mít tenhle tejden pujčenou prozatim PCMCIA kartu s kterou bych to chtěl skusit než pořídim něco většího. Na střechu si můžu v podstatě dát cokoliv, je to rodinná vilka.
Rád bych věděl jsetli se něco musí nastavovat..
Uvítalk bych kdyžtak jakoukoliv pomoc.
Ahoj
jsem na Praze 4, na magistrále 5.května. Ze střechy vidím snad vše od Apolináře, přes mírák (Ludmilu), vinohradské střechy, vršovickou grébovku, vinohradskou vodárnu, panelák na Želivského a já nevím co ještě.
to DOD: to je sice faj a urcite se to bude hodit pro rozvoj czfree, ale na me urcite nevidis, takze budes muset najit nekoho, kdo je od tebe na primou viditelnost, a tam nabidnout svoji pomoc.
Nazdar, hele ja bydlim na kkopci na Divcich hradech a vidim celou Prahu, uplne celou! tady na kopsi je to bomba! Tak me napadlo, jestli bych se mohl napojit na NOD podoli-dvorce, bydlim presne pod modrou vodarnou co je na vasich fotkach!
prosim napiste janek17@seznam.cz 0728188665
Zdravim!
Od kamarada jsem se dozvedel o tomto projektu a dost me zaujal. Abych rekl pravdu tak jsem se zatim tady nestihl moc rozkoukat... Kdyz jsem vlezl do Fora tak jsem videl ze je tu nekdo kdo bydli kousek odemne. Chtel jsem se zeptat jestli by bylo mozny se pripojit. Bydlim primo v Podolsky, primo proti benzince... Moc dikas za odpoved.
Zdravim vsechny v okoli a navrhuji pokecat u pivka. V mraze se mi na strechu uz nebude chtit lezt, takze by jsme stim uz meli hnout. Posílejte své návrhy at to tu trochu zije. Asi bude forum lepsi reseni nez mail. aspon budou vsichni vedet co se deje.
Abych pravdu rekl, zatim se trochu rozkoukavam, ale proti setkani samozrejme nic nemam. Kdyz na to prijde, muzu klidne zitra vecer, nebo treba v pondeli.
Jinak na podoli-dvorce pravdepodobne ze strechy vidim, ale problem bude instalace na strechu. Idealni pro me by bylo napichnout se na Zvahov. Ten vidim totiz primo z okna.
Do zacatku bych mohl investovat postarsi AMD K6 166, board 4x PCI, 4x ISA, AT case, 8 GB disk a nejaka CD mechanika by se taky nasla.
Toz tak...