S takovou viditelnosti by se tam to AP vyplatilo ani kdyby nebylo videt na zadny jiny AP
Myslim, ze kdyz neco postavite, tak dalsi rozvoj prijde casem sam.
Hmmmm,.... já bydlím v ulici ostružinová naproti květu, zdravim beniska ) vezmu to od arniky doprava. Hodne siroky zaber od strojimportu pres skalku, mohl bych videt na pako_sako taky hotel tusimze REHA, pak střechy panelaku u cíle na gardenu, dal pak trochu stíní baráky u kurtů, ale baraky v ulici zvonkova snad jeste vidim pak už tam jsou jen střechy ostatních RD v přilehlích ulicich jako je třeba jahodová atd... košík mám daleko, ale vidim tam dobře... ve směru od polikliniky k arnice už je to s tim výhledem horší, nedokažu ted presne popsat ty strechy, Fotky udelam hned jak se mi do ruky dostane fotak. Myslim ze na CZ_Vildu vidim -pravdepodobne dost neprimo, ale nachazim se v mistech oznacenych na fotce za barakem, udelam fotku, ale myslim ze na vedlejsi baraky bych videl, teda ty bliz ke me ) Po dost spatnych zkusenostech s novou vylepsenou sluzbou ADSL me prestava bavit platit dva litry mesicne za net kterej hovno beha jeste je omezenej ( radsi ty prachy nacpu do wifi, tedy pokud bych do vaseho planu nejak zapadal... 8oP uz dlouho jsme o tom pasivne (nebyli prachy,lidi) premysleli, jak propojit ulici za návsí a me. Ted je situace lepsi a proslycha se ze i ulice za navsi taky neco chysta .... takze bych se timto rad zaopojil do diskuze a pripadne pomohl pri reseni problemu...Zatim lovu zdar!
Nazdar chlapisko ty ještě žiješ? To je super, potkat starýho dobrýho kámoše tady... A ted k problému: Jestli vidíš na Vildu, neni co řešit (ale trochu vo tom pochybuju), no a esi vidíš k nám, byt naproti, tak je to taky supr, tym bysme si tě už nějak přebrali... Tímto tě zdravim a vítám do zdravého jádra... BENY
Zdravím všechny ze ZM,
na mapě přibil další modrej puntík a přibilo človíčka, který by chtěl take připojeni a udělá co bude v jeho silách.
Rad bych se připojil ke stavbe noveho AP.
To Beny: Díky díky, bodík už tam je a k poloze není co dodat(každý má svoji oblíbenou), napsal jsem tam přímou viditelnost na nody a jelikož jsem ve 4.patře tak kolem dokola jen samej barák.
Přímo vidím na: "Asfalt"
"Jasminova32"
"Jarfree"
"Small"
a s trochou nadsázky(výklon z okna do strany) i "Arny ZM"
vše ostatní už je jen dílem náhody či pasívní retranslace-hehe(to jsem se naučil něco novýho tak to musim využít).