nevite nekdo co to je "SIT135" a "default"? Vystrcil jsem z okna malou 5db antenku a tohle jsem chytil. Na tom "defaultu" je dokonce internet, sice pomalej a vypadava, ale aspon neco . Taky mi tam na chvilku "probliklo" neco jako "OCZ5", ale ten nazev uz presne nevim.
A kdyz uz jem tady, tak me napadlo... V posledni dobe resim antenu. Nemuzu se rozhodnout jestli neco koupit, kdyz jo tak co (smer, vsesmer, sektor...), nebo radsi neco vyrobit...
Nebo nemate nekdo neco? Mozna aspon na vyzouseni. Idealne kdyby mel Feyd nebo Neo, nebo nekdo z Jahodnice ;-)
Mam 9dBi sektorovku a 5m kabel (narychlo sbastlenej, ma asi docela velkej utlum, jemnymi pohyby konektoru u karty se meni signal asi o 5dB), muzu na chvili pujcit.
Default je predpokladam obdoba any, tzn. ze se to chyti na jakekoliv essid (melo by pak jit nekde zjistit). Jestli je tam net, tak bud chytas neci pripojeni nebo je to czfree, impaqsys v tady do czfree neco pousti. Jaky ti to prideli ip?
Poustim jen nejakych 16kbps pro public, ale zbytek je dle ceniku.
ptal ses na essid pocernice, vidis ho dobre, chci v pocernicich udelat AP tak se uvidi ))
Kterej node to je? Jestli az v Bechovicich, tak me prekvapuje, ze ho vubec vidim
Nasel jsem ho nahodou predevcirem, akorat jsem primontoval antenu na smetak za okno, nahodil sitovku a hned se na nej associovala S dovolenim jsem si nastavil ip tesne pod broadcastem
Bliz by to bylo asi lepsi, nevim, jestli je ted na nej videt i ze stary Jahodnice.
iwconfig eth1
eth1 IEEE 802.11b/g ESSID:"CZFree.Net.Bechovice-Pocernice"
Mode:Managed Channel:13 Access Point: 00:60:B3:6B1:A9
Bit Rate:2Mb/s Tx-Power=16 dBm Sensitivity=20/200
Retry min limit:8 RTS thr:2347 B Fragment thr:2346 B
Encryption keyff
Link Quality:153/0 Signal level:-87 dBm Noise level:-239 dBm
Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0
Muj dotaz neni zatim zrovna aktualni, zatim jsme cerstvi vlastnici pozemku . Nicmene zhruba za rok az dva ocekavam 5-10 zajemcu v novostavbach v Ujezde nad Lesy. Je to hned na kraji nad rybnickem. Jeste se zajedu podivat, ktery z pozemku ma nejlepsi viditelnost na Bechovice. Vzdalenost je asi 1300m. Jake spojeni a ke komu by bylo mozne?