to co tu predvadite je nejaka nova hra nebo co?? co je to za blbost hadat se o to jestli tam to n bude nebo ne? (napada me spor o ceskoslovensko nebo o cesko-slovensko). Mne se sice jiznak taky nelibi a jizak je samozrejme lepsi, ale jestli se to nekde odhlasovalo tak at, za dva tydny si na to kazdej zvykne a bude mu to u zadku.
Jinak proc by mel mit iGW pravo veta? navic ve veci ktera podle mne nema s inetem nic spolecneho(jestli jo opravte me). Pokud to bylo mysleno, ze kazdy AP ma pravo veta pak je blbost ho pouzit v tomhle pripade jako i ve vetsine jinych, protoze pak se nic nedohodne...
Ja byt jen uboha klient, ne zadna velka AP, takže moc nejrejpat, aby mě někdo neoshapovat, ale to vase hadani nebavit me. :( smysl to nemit, hadat se o pismenko jedno!!
nekolikrat jsem zadal, dokonce i v tomto foru, o napravu jmen koordinatoru adresniho prostoru. Vic pro to udelat nemohu.
Frodo, opet te zadam o napravu. Pridej me do toho seznamu a zbytek tam nech, kdybych byl nahodou nedostupny. Osobne si myslim, ze by uplne stacilo, aby tam by FCI a ja (Peter).
Dale je treba ukazat, ze kdyz si jeden postavi hlavu, ze to nic neznamena a celek je silnejsi.
Precislovavat chceme, protoze dulezite masiny (DNS, mail, proxy...) budou mit cisilka 1,2,3,... . A rovnou precislujeme i ostatni AP a klienty. Pokud se neprecislujes nic se nedeje, funkcnost site to neohrozi. Kdyby ano, zabil bych te.