Mno jestli to mam dobre spocitany, tak neprezaruju. Mam tak 10dB antenu a k ni 10metru h155 kabelu a vykon karty nejede naplno, coz podle mych skromnych odhadu je v norme. Nebo se mylim?
To ze me chytnes na takovou vzdalenost, podle me neni nic nenormalniho. Zvlast, kdyz v Praze (z me neznamych duvodu) na sedmem kanale skoro nikdo nevysila...
Ahoj vsichni!
Vidim po delsi dobe zase nejakou aktivitu a tak chci taky prispet "troskou do mlyna". Ja mam moznost na pudu nejake to zelezo dati a tez jsem vybudoval antenni stozar, vyhled mam prakticky na cely dolni branik (node Pod Krizkem). Zkusim co nejdrive udelat nejake fotky ze strechy.
Cau. Rad bych se taky v Braniku pripojil k czfree, jsem pochopitelne ochoten pomoci s tim, co bude v mych silach. Takze pokud neco neco, nevahejte mi napsat (j zavinac n tecka cz).
Uz na tom pracuju Budu mit konecne hotovy distro, tkry pujde krasne pres CD distribuovat... Uz se na to tesim, az to odzkousime.. Ted resim, jak to udelat, aby to bylo bootovatelny z CD
Jo, nejaky pivko bychom mohli dat. Pri trose stesti bych mohl dotahnout i konzultanta, ktery se kolem czfree mota dost intenzivne. Navrhuju tyden od 23.2.
A jejej, to mi zas nekdo bude kecat do toho, jak to mame delat nebo nemame .) To bude zase rezba
Konzultant neni treba. STaci abychom se domluvili co kdy kde jak kolik lidi a za kolik.
Jsem v Praze do nedele a pak jsem zase tyden pryc. Pokud byste to udelali beze me, jsem shchopnej poslat svuj nazor, na to jak by to melo vypadat a poveril bych nekoho, aby sepsal, na cem jste se dohodli.
ahoj vsichni nadsenci v Branice a okoli, vcera jsem i pres peknou kosu a pres trochu skepticizmu - dle mapy jsem odhadoval ze mi na Kubajze stini baraky (ale diky jeho fotce ze strechy se mi zdalo, ze by to i mohlo vyjit) vylezl i s notasem a picmickou a squadem na pigtailu na hreben nasi strechy a rozkrocmo opren zady o stozar (budouci) scanoval okoli a mezi jinymi jsem odchytl i Kubajze. Takze zitra budu vyrabet kabel, abych tu antenu mohl dat na strechu a nesaskoval tam ve vetru a kose, a v klidku podkrovi se kochal pripojenim na Kubajze (az to smontuju tak zavolam) :-))))
wifi zdar
Mysak1
jo jeste dotaz: nevite nekdo kde se da sehnat samovulkanizacni paska - takova ta guma na zaizolovani konektoru na antenu - kvuli pocasi,.. (smrstovacku na zaver uz mam)