Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Omlouvam se,ze jsem na sraz nedorazil,ale byl jsem minuly tyden na horach a dozvedel jsem se o nem az v pondeli vecer.
Muzete mi prosim nekdo napsat,co duleziteho se dojednalo??
Ahoj, rad bych se pripojil, ale jako novacek tapu. Precetl jsem tady co se dalo a v necem jasno nemam. Muzete poradit? Hardware nebude problem. Bydlim na Zandovske, nejblizsi AP je Lindik, pak Kasik a Yenik. Na zadneho z nich nevidim primo. Da se to i tak? Jak, kde a s cim mam zacit? Diky.
ahoj bydlim v kostomlatsky 684/2 - přímý výhled na gymnazium českolipská a paneláky za ní a taky na parkoviště a dál směrem k OBI. chtěl bych se připojit hlavně na internet a tak zjiš?uju jestli by to šlo nebo ne předtím než budu kupovat anténu atd. ještě mam brachu v chtěšovský cca 100 m ode me. muj bod je zanesen pod jmenem maej84 na mape ale asi neni přesně protože se to do těch polí blbě trefuje za jakykoliv info díky snad se dva lidi navic na financovani wi-fi sitě budou hodit, ne?
diky matej (matej.pec@seznam.cz)
2 Matej
prosím chvilku vydrž
na nódu flick bude router (záleží to bohužel i na mě a já nestíhám) a AP takže se budete moct oba připojit
možná už teď uvidíš na yenika ale to by bylo třeba vyzkoušet
Prosím tě anténu ani kabel nekupuj. To se dá za pár korun vyrobit. Lepší bude když ty peníze použijeme na postavení toho AP u flicka.
tak jsem se uz spojil s wlkem a michalkem a zkusim se sejit nejak s flickem. uz se v tom zacinam orientovat a snad to tady na novym prosek pojede. jinak jsem cetl nejake maily ktere mi preposlal wlk a koukam ze je potreba router - mame jeden plonkovej SMC Barricade router se 4 vstupama (snad) tak jestli na neco je tak ho muzem hodit k flickovy aby se nemusel novej kupovat...snad se to tady nejak rozjede protoze jsem pripojenej pres gprs a to je bída
Ahoj, bydlim na Mazance, to je neco jako hotel-ubytovna. Sedmipatrova budova mezi bodama djdodo a orgj, jak jsem si podivala na vase mape. Svuj bod (zem. šířka 50° 7' 23" zem. délka 14° 28' 26") jsem jeste tam zatim nepridala.
Primy vyhled mam na parkoviště a nejake nizke domicky, za nima 4 velky paneláky a taky za nima je trochu videt kaufland (smerem na severovychod). Takze mam okno spis smerem k Proseku (na vychod ode mne) nez k Paze 8. Jeste vedle mam nejakku vežičku, vypada jako vodarna či co. Chtěla bych se připojit na internet, ale nevim jestli to v mem pripade jde. A jak, a kolik to tak bude stat? Co k tomu musim udelat? Muzete mne neco poradit?
Predem dikuji.
Ahoj, pridala jsem bod na mapu. Pojmenovala ho Mazanka. Jsem nejbliz k Djdodo, ale bohuzel okna mam najinu stranu (spis vychod), takze ho nevidim. Vadi to? Ale ve prim viditelnosti mam Orgj, nevim jestli Kozel (to si dneska vecir podivam z okna) a Kobylky AP (thundernet). Tak nevim...
Jeste ze nemam zatim zadnej hardware. Musim si ho vybrat a koupit. Mozne zitra-pozitri budu mit cas. Jinak pristi tyden jsem pric.
je to můj první příspěvek, první nesmělé krůčky k připojení..proto omluvte případné moje laické dotazy..
Věc se má tak, že zhruba v půlce dubna se budeme stěhovat na Prosek (Jablonecká 3), tudíž už předem sháním dobré a ne moc předražené neomezené připojení.. Z letmého zkoumání dizkusních příspěvků jsem vyrozuměl, že Prosek, tudíž i Jablonecká ulice, jsou na tom v tomto ohledu dobře, a že by neměla v cestě stát snad nijaká závažná překážka..
Jelikož s prací v síti nemám moc zkušeností, a nevím "jak nato", obracím se na vás všechny, co by jste mi byli ochotni nápomoci úspěšně zvládnout tuto operaci.
Ptám se tedy :
Jaký HW a příslušenství budu potřebovat ?
Koho mám kontaktovat ohledně připojení ?
Zapoměl jsem se na něco zeptat ?