Mám možnost postavit na střeše domu jakékoliv zařízení pro připojení! (Výhled prakticky na celou Prahu včetně Žižkova (ulice Vlkova, U Rajské Zahrady, Krásova, Ježkova...))
Moje konektivita je zatím jen ISDN, ale možná mi vyjde 512 kbit/s no-limit ta rozumnou cenu (zatím v jednání s poskytující firmou)! V podkroví mám k dospozici linuxový server čekající na využití!
Jsem tady zatím nováček, takže nevím pořádně nic o dostupných technologiích a ani kdo z tohodle projektu je v mém okolí!!!
Díky za každé info.... kontaktujte mne na ICQ#51765464, marsark@atlas.cz
konec borivojovy je skutecne dobre misto. konec koncu, bych byl schopen propojit cast ulice krasova tim, ze proste vystrcim jednu antenu z okna a druhou antenu dam na strechu.
antenou na me strese bych mel byt schopen se na strechu na konci borivojovy dostat. a potom uz budu jenom routovat a routovat a routovat a samozrejme filtrovat a filtr .... hmmm.
kdo a kdy mate cas na schuzku? predbezne navrhuji patek 18.10. od 20:00 u quasimoda.
dnes nebo zejtra bude pripojena vlkova 29 -- ap bude na 2.5-3 metrovym stozaru takze pokud budete blizko vsichni na nej uvidite .... antena bude namirena po na holesovice az na pamatnik a sady kolem ..... info icq 27616276 nebo do posty .... tomas
m.j. zatim mam pouze "pidi" antenu bez zisku a ze strechy nemam udelany svod. pred tim, nez koupim antenu za par tisic, napichnu elektriku v baraku a nainstaluju antenu na strechu, na ktere _neni_ hromosvod bych se rad s nekym domluvil na pevno.
idealni by bylo, kdyby stacilo antenu vystrcit z okna do krasovy ulice. je to treti patro.
svolavam dalsi ze schuzek na patek, 6.12. 2002 na 1900. Pokud se domluvime, nebyl by problem pripojit krasovu ulici k internetu. Po diskusi s Jardou a Radimem jsem dosel k zaveru, ze jakysi "dirty patch" by bylo posileni me jiz existujici pevne linky. Jarda bys sel ke mne metalikou, Radim a dalsi mikrovlnou. Dulezita je cena, 256Kbit bez omezeni dat vychazi na 5990,-. Neni to velka slava, na druhou stranu, by se velke objemy dat pohybovali na vnitrni siti. Mam mensi range verejnych IP adres a jsem schopen celou sit firewallovat, takze by se lidi s wokny nemuseli (tolik) bat. Vzkaz pro Tomashe: "vim, ze tohle neni idelani pripojeni a nemam ani peering do czfreenetu, ale bylo by to lelpsi nez nic a pokud vyjde upc, tak se pouze presmeruji anteny".
Bydlím v Krásové 15, na mapě Mad.
Vidím: na západ střechu DOS a dál pak Pražský hrad a vKrásovce nahoru na nemocnici a dolů pravděpodobně až k bodu jcob.
Rád bych se podílel na připojení na Internet.
David
s litosti v srdci vam oznamuji, ze behem jednoho mesice se stehuji na Vinohrady. Tudiz vypadam z komunity kolem Krasovy ulice. Preji cisty a silny signal,
cuz,
chtel bych se zeptat mate tam jeste misto pro me?
bydlim kubelikova 29 (ten zlutej barak naproti quido) vedle akropole.
s kym to mam kdyztak prodiskutovat?