Zdar, zběžně jsem koukal po nějakých konektivitách. Co máte vymyšleno? Co nejakej Kabel na sídlišti (Severní terase)?
Honza
Losan:
příklady výše měsíčního poplatku a typy linek
300,- Kč bez DPH měsíčně (366 včetně):
Připojení kabelem, rychlost 256-1000 kbit/sec - sdílená linka do 10 uživatelů
500,- Kč bez DPH měsíčně (610 včetně):
Připojení kabelem, rychlost 128 kbit/sec, standardní linka
od 500,- Kč bez DPH (610 včetně) měsíčně:
Připojení radiovým spojem Breezenet
ha-vel: (vše krát 5, jestli jsem to dobře pochopil)
Ceník připojení služby Albert pro jednoho klienta: Typ linky datový limit cena měsíčně 64 kbps neomezený 500 Kč 128 kbps neomezený 900 Kč 256 kbps neomezený 1500 Kč
* ceny jsou s DPH
* rychlost je garantovaná na koncovém bodě našeho zařízení
* ceny v tabulce platí, pokud je k uzlu připojeno právě 5 lidí, při větším počtu zájemců cena klesá!
* jednorázový aktivační poplatek činí 3000 Kč:
aktivace obsahuje konfiguraci služby, kabeláž a sí?ovou kartu, aktivační poplatek je možné rozložit na 6 měsíčních splátek
Losan se asi nedá brát vážně, sice mají prefektní ceny, ale máme přesně 2 měsíce od toho, co jsme objednávali linku (sice sdílenou, ale vem to čert) a ani se neozvali, na telefonu reagují tak, že mám napsat maila , že se na to podívají a po tom co jsme jim několikrát psali se neotěžovali ani odpovědět. Losan prostě nebrat!
Jinak to vypadá, že půjdeme zatím do Bluetone Angel, ale až bude pojede alespoň jedno AP aby jsem to netáhnul jenom ze svojí kapsy
Mohu se přihlásit jako další do party?
Ústí nad Labem - Dobětice u Domova důchodců. Nejbližší anténu jsem viděl na začátku Šrámkovy ulice, pokud jsem si jí s něčín nespletl. Pomůžete mi s připojením?
JIRMA