no a o tom to je.. neni tam tohle a tamto a tuhleto co pouzivame my... ja se chystam udelat kopii naseho routeru, stejne tak jak jsem to udelal pro treboradice a dablice...
Hm,tak další AP v Letńanech a já z toho zase asi nic mít nebudu.Jsem fakt na blbým místě a ještě k tomu žádná budoucnost ohledně AP.Mno snad příjde Den nezávislosti ...
2Rullez:
Pro tebe by byl idealni Bratrk,ale bohuzel jsi se o siti dozvedel moc pozde a on uz je pretizenej.
Nicmene mel bych takovy navrh(ja vim,ze na to jeste nemam pravo)-az pojede Reaper,mohli by se vsichni soucasni pripojeni k BratroviK,kdo jsou blize k Reaperovi,pripojit na nej,cimz by se routeru odlehcilo a dostali by sanci lidi jako Rullez(BratreK popremyslej o tom).Je mi jasne,ze pak uz sit nepojme moc dalsich lidi a vyvstane stejny problem,jaky mame ted.
Nazdar lidi,ja jsem na Proseku v novostavbě Skansky.Mam výhled směrem na Letňany.Teď jsem připojenej nějakým odrazem na Looser.Mam směrovou antenu 21dbi,signal mám ještě na Bratrk ale nešlo mi se připojit.Kdyby nekdo rozjížděl APéčko na který bych se mohl připojit tak bych do to mohl přispět.Můj bod na mapě je Antynka.
Hmm a ještě jedna věc, já bych se tak k proseku neupínal, máme tu Letňany, Třeboradice, Čakovice, Vinoř, a Kbely (AP bued spuštěno tak do 14-ti dnů), Satalice (po spuštění kbel)...
Může se stát že se Prosek bude chtít připojit pořádně k náma ne my k nim ;o)..
2bratrk:Jak ses na tom s tim routerem??Me uz to zacina docela stvat.Rad bych pomohl,ale nevim jak.(to jenom abys nerek,ze po vas neco chci a nic pro to nedelam )
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.