OK, takze po domluve se Samaellem a ukonceni hlasovani zajdu ted do hospody a objednam, resp rezervuji nam stul na 19:00h, obsluha Vas pak navede kterej. Jen staci rict, ze se jedna o rezervaci na jmeno CZFree.Net.
Co se tu foggy ptal kde je ta hospoda - vis kde je Bajer? Tak naproti, je tam autoservis a mycka. Vejdes do podloubi, a v jeho boku je vstup. Vyzazi je to spis kavarna.
Muzete nekdo doma najit nebo zajit na obecni urad ve Vinori a vzit takovou tu zelenou mapu Vinore a Prezletic. Je tam i ortomapa, tak si muzem presne zakreslit kde kdo je a jestli na sebe uvidime. Diky
Tak Delfin je ted zarezervovanej. Michal mi tam slibil, ze se scuknou dva stoly, takze se vejdeme. Byl jsem tam, a kdyz zjistili, ze budou mit ve stredu trzby, dostal jsem pivecko... :-))))
NO A??? Obsluhu znam velmi dobre, Mirkovi je doslova a do pismene uplne u prdele co nebo kdo jsi a kolik Ti je, Jirku ukecam a prinejhorsim si objednam na sebe. Tohle se resit vubec nemusi, prinejhorsim si dame sraz nekde pedem a dohodnem se.
Toho bych se nebal. Ja jsem jeden z nejmladsich. Co se tyce veku, tak tohle nema cenu probirat. Vcera jsem byl na srazu CZF Prosek. Stari, mladi, velci mali tlusti tenci...normalne se bavili. O veku tohle neni.
Co se debaty tyce, tak nejlip se debatuje u piva a - ja IMHO nemam duvod projednavat sve pripojeni, protoze uz on-line nejakou dobu jsem. Takze se muzu venovat pivu a poslouchat co se deje okolo
jo byl to pohoda sraz vyserte se na řešeni věku.... vožerte sae do sraček a hlavně si zapište na čem jte se dohodli. mi to taky udělali na prvnim srazu... na těch dalšich se stejně bavime o czf minymalně... bavíme se o pc.. ženskejch.. životu... )
vaclav
Tak jsem pekne za troubu. Dneska si to pekne prihasim k Delfinovi na 7. Ale ouha Lada mi rika, ze tam dneska nikdo stul nema zamluvenej. Asi jsem se zpletl. Taky, ze jo kurva. Jsem uz starej a mam sklerozu. Vsem se omlouvam, za to, ze jsem nedorazil. Priste mi nekdo jeste pro jistotu hodte mail. A co jste vubec domluvili nebo jste jen popijeli.