z node MAFA je docela dobrej vyhled na celou severni cast ZM - okoli Cile, polikliniky, rodine baracky ... taky je tam myslim prima vyditelnost na node SIGI-SKALKA od kteryho by se teoreticky dal brat CzF signal(opticke pojitko?) ... bohuzel na ZM uz nebydlim ale neni problem s necim pomoct... router bych mel .. takze se jedna jen o antenu a wifi sitofku a muzem zkusit kde vsude se dostane signal z node mafa ... myslim ze by se pokryla cela severni cast ... zkusim udelat fotky pro lepci predstavivost ..
blekmen vypada okej ...ale nezda se mi ze by pokryl sever zahradniho mesta.. koukam ze je to az nekde u trati .. spis se to asi bude muset rozdelit na vic bodu .. jeden bod pro sever ZM ..jeden pro jizni ZM ..atd ...
Zdravim,
jestli je problem s tim nekam natahnout 220V nebo udelat anteni rozvod rozvod tak zarvete lidi, neni problem se domluvit omrknout situaci, vyresit a udelat nebude problem.
Jasne, taky mi došlo ale trochu pozdeji no, co ona by se ta skleroza stejně jednou projevila. Node Blekmen je fajn-jen na nej fakt nevidim, zase ty baraky ach jo,
congratulation Mishu
PS:Kez by sly ty vlny jen jen trochu ohnout, nacpal bych je do svěráku a bylo by -
Tak 300m k AP je vhodne maximum, rikaji odbornici, je mi to jasné že jde o nejlehčí a nejjednodušší způsob jak "očůrat" moje sousedící baráky a zlomit jejich potenciální energii.
Kdepak ty hnízdečko máš??? jsem už dneska slepej tak toho moc nevidim. promin