S Reaperem to vypada takhle: Router je nainstalovany, ceka se na natazeni elektriky do boudicky. Pry to bude v utery (2.3.), spis to vidim na pozdejc. Pak je potreba vyvrtat diry pro kabely k antenam, natahnout UTP. Jakmile bude elektrika tak se tam touter hodi. Pomct muzete ze se Reaperovi ozvete a domluvite se treba na tom vrtani, a tahani kabelu...
Az bude tohle vsechno hotove tak se reaper rozbehne...
Cau lidi jak tak koukam tak zajem by byl . Vypada to tak ze zatim vse zacalo a temer skoncilo na elektrikari kterej se na me vy...l a tak jsem nasel jineho ktery nam na baraku bude delat nejake opravy jde o to jak rychle bude schopen a ochoten udelat tu blbou zasuvku a pak uz je to jen otazka manualni prace aby se udelaly diry a natahly kabely jak naznacil BratrK. Pravda je ovsem takova ze naprosta vetsina z tech co se ozvali vyjma Mage(a) a Stepana Sipala se ani nenamahala nejakou nabidkou jakekoliv pomoci( no nic obejdeme se bez nich a v mem kontaktlistu uz nejsou ) chtela pouze internet a nic vic. Ja osobne doufam ze to tukonecne rozjedem co nejdriv a ze budeme vsichni spokojeni. Tak mi drzte palce
PS: nemate nekdo nahodou malej treba i cernobilej monitor k darovani, ten nas umrel :(
Dik
Ja na HW zrovna moc dobrej nejsem,spis se hrabu v Linuxu a programuju,takze v tomhle smeru by moje pomoc nebyla moc platna...
Vim,o cem CZF je,uz jsem na ni byl...(ale na opacnem konci Prahy a dostat se na router Bratrk je pekna fuska...)
Jo jinak kdyby neco,pristi tejden tu nejsem,jelikoz jako vsichni skolaci mam prazdniny
Tak jak to tak sleduju,tak to vypadá,že přopijení v Letňanech se začíná pěkně rozjíždět!To je moc fajn a zajímalo by mě,jestli BratrK příjme další zájemce o připojení .... Mám pořád zájem ....
Cau bydlim na proseku v novostavbe od skansy hned vedle kompresorů. Kostomlatska 684/2. 1. patro. primy vyhled na gym. ceskolipska. prave jsem se prihlasil a zjistuju jak to v tyhle lokalite vypada. mel bych zajem o predevsim o pripojeni na internet - jsem tedu u t-mobile gprs a to je moc peněz za malo muziky. poradte mi prosim jestli je v okoli nekdo kdo ma acces point pripadne pokud by nas tady bylo vic tak by se dalo nejak domluvit na financovani vlastniho. jeste mam brachu o dva baraky dal v chotěšovský - ten by měl taky zájem. težce se tady neorientuju tak jestli je to blbej post tak se omlouvam...
tak jsem vložil bod do mapy jako maej84 - t jsem nekdy ztratil bracha ma bod identickej s flickem nebo michalkem. jinak presnost meho bodu neni nic moc - blbe se to do pole trefuje
Tak jsem se jen šel podívat, jak to vypadá tady na fóru a dozvěděl se jak se nám to pěkně v Letňanech rozjíždí. Chtěl jsem se připojit už někdy v září, ale poněvadž jsem nemohl přes bratrka (protože nikoho nebral a zatim ani nebere) zase jsem to ukončil, ale teďko to vypadá docelo slibně.
Bydlim v ostravský což by byl úplně ideální přístup na Bratrk(maximálně 50m) , ale na vás bych taky dohlíd, kdybych si dal anténu na střechu (paneláku, takže v poho) Jo a byli bysme dva.
Taky by mě zajímalo jak je to se stabilitou thundernetu- co si pamatuju když jsem pročítal jejich fóra byla to předtím samá stížnost (prej to běželo 14 dní z měsíce).