kokal sem, ze existuje thread Praha 10 - Petrovice a za posledni dobu se tam nekdo chysta rozjet czfree, meli by jsme s nima koordinovat a pozvat je na diskusi
jsem na 4u Petrovic dostal vynadáno že, tam tahám různé věci které by měli být řešeny v connected foru požádal jsem dnes Fyzika o zařazení do Connected fora v rámci CZFee. Moderátory jsem napsal tyto lidičky:
Měcholupy: Gookin, Raptik, jjwu
Petrovice: Beer666
Uhřiněves: radekter, vočko
Bral jsem to podle toho jak kdo je ve foru dlouho nebo aktivní. Pokud se někdo cítí ukřivděn určitě je možný ho jako moderátora přidat nebo odebrat pokud to nechce.
V podstatě jde o to že, to kopírnu podle Proseka jednotlivé AP si tak budou moci řešit vše sami nebo případně v hromadě se všemi bude to jedno vlákno jako tady ale, jinde tady to zůstane nováčkům. Zároveň bych přestěhoval vše co je tady tam? nebo většinu.
Ted v patek nebo nejpozdeji o weekendu se dovim, jestli bude moznost vlizt k nam na strechu.
poc mam, jednu wifi a jedno hw ap taky, jen kably (utp i anteni), anteny a cas mi chyby... no dobre jeste to, jestli na tu strechu muzu... ale je tam hezkej 7m stozar od CB manika ktery nam muze byt k dispozici
ohleden te adresni a routovaci autorite nejsem proti... ja se aspon neco priucim, pokud mne nechas ale budes mit na to dost casu??? zatim ses k zastizeni obcas, vzdy chvili mlcis a pak najednou takovy romany ))
Osobne nejsem taky proti ale spise bych byl toho nazoru ze bychom te zneuzivaly jako konzultanta....
Jinak souhlasim s raptikem ze ses chvili pryc a pak takova salva prispevku...
Na tvuj prudicskej popud jsem poupravil essid a misto koncovky .net je tam .AP1
dnes jsem pripojil meho lama kamose (node Mrky) na AP mhnet. Zajimalo by nas, jake sluzby poskytuje toto AP. Jestli je zde nejaky DC server, ftp a take, jestli poskytuje internet a konektivitu do lokalni site CZFree.Net (u).