MNO vypadá to , že bych mohl mít k disposici místo na střeše přímo na křižovatce ANDĚL.
Můžu tam dát všesměrovou se switchem, bridge a opakovačem 2,4Ghz na 11Mbpi.
Potřebuju ale alespon 32kbps konektivitu di Internetu.
Vector > stačí zjistit, zdali na mě vidíš. V případě že ano, můžu samozřejmě zajistit propojení s CZFree i konektivitu do internetu. V případě zájmu mě kontaktuj PMkem
Ahoj, dostal sem na CZFree.net kontakt od známého, bydlím Na Skalce 29 (hned nad knihovnou) v prvním patře. Nejsem moc hardwarově zkušenej, ale měl bych o zapojení se do sítě eminentní zájem, zejména kvůli internetu. Můžete mi kdyžtak poradit, co bych měl udělat pro připojení se do vaší sítě, jak bych měl začít. Sem ochotný investovat nějaké peníze, protože připejní na internet přes telefon mě stojí dost peněz, takže bych čekal, že se mi to vyplatí. Díky za každou radu. Honza Lukášek
Ahoj Deu, dnes jsem se registroval a zatím nejsem moc v obraze. Rád bych se připojil k síti. Svůj bod jsem zaznačil do mapy se jménem rsvp. Zdá se mi, že spadá do tvé oblasti. Prosím o informace ohledně možnosti připojení a radu jaké hardwarové vybavení je potřeba (používám notebook), dále jaké jsou možnosti placené konektivity. Díky Filip alias rsvp
Jsem z ulice U Santosky 1110 na P5 u zminene ZS a rad bych co nejdriv realizoval svoji aktivni pritomnost v CZFree.netu. Skoro vse uz mam pripravene. Diky za info. Jsem zapsany v mape jako Ferda XXL. Zdravim DEA a ZOUBKOVU 8, kteri mohou uspokojit mou touhu. Diky za jakoukoli odpoved.
Ahoj Deu, jsem zaregistrován v mapě jako "robot". Je to v ulici Lidická a rád bych se připojil k síti. Prosím o informace ohledně možnosti připojení a radu jaké hardwarové vybavení je potřeba. Díky pcedik
Ahoj
Měl bych zájem o připojení. Bydlím v Radlické č.p. 34, 3 patro okna do ulice. Mohl by mi někdo prosím přijít změřit signál popř poradit s HW vybavením.
Díky Lukáš
Mam jeden dotaz. Koupil jsem si 24 dBi antenu a problem je v tom, kdo by mi ji pridelal a hlavne nastavil na nejlepsi signal na strese naseho domu. Vim ze tu signal je na dobre urovni. Existuje na to nejaka spec fa nebo jednotlivec, kteremu bych rad zaplatil treba zlatem nebo diamanty a on by mi pridelal tu antenu na strechu? To je jedine co me brzdi. HW uz mam. Mohl bych provozovat AP a tak pomoci o rozsireni. Rad pomuzu, ale nekdo musi pomoci nejdriv me. Prosim o radu jsem zoufala .