ok, každopádně seš zatím jediný, přes koho se můžem probourat přes Čimičák. Až půjdeš na tu střechu, tak prosím prověř viditelnost na bod Šimi (Čimice) a bod Clock (Bohnice). Případně se můžem domluvit ještě s Tomcatem a jít tam společně a něco nafotit a zkusit co tam chytnem na jeho notebook.
Jinak pro připojení do czfree budeš potřebovat minimálně bezdrátovou kartu a anténu, zatím se můžeš podívat na nabídku třeba sem: i4.cz
Simi je z Bohnic a Clock je z Cimic Ja timhle smerem nic nevidim (100% stromy), takze ani nemuzu byt viden :( Mozna nekdo jinej z Bohnic ale jo - to uz fakt newim. Clock je na tom ale naprosto lepe..
2 Berk, Tomcat: Ty pohledy (panorama) je foceny ze strechy nebo z az z vytahovy budky? Jde o to jest-li pujde prestrelit ten panelak, kterj je pod vama (smer strelnicna, stirka).
Ahoj,
byl jsem se zeptat na hvezdarne. Internet nemaji, o nejaky by stali. Zadost by muselo schvalit Planetarium Praha. Dat tam pocitac a antenu by po schvaleni nemel byt zadny problem, jen jim obcas lezou po strese chuligani. Viditelnost neni spatna, cely Letnany - Warpdave a ostatni, tady u nas by asi melo byt videt na Olin, Kxiker, Litin a me. Na Prosek je taky videt - Simi. Nemam ale nic, cim bych to sfotil. Slibil jsem mu nejakou oficialnejsi nabidku, kde by bylo vsechno vysvetleny s nasimi navrhy, aby s ni mohli predstoupit pred svoje nadrizeny.
to Duch
To by nemuse být špatný bod. Jen je škoda, že by nebylo vidět přímo z ap hvězdárna na ap tomcat-berk, ale šlo by to např propíchout přes Kxikera.
to Kxiker
Sorry že jsem se k tý fotce ještě nedostal, ale jsem teď poněkud vytížený, snad to zvládnu o víkendu :-)