100Mb na 1083m je naprosto vyborne, navic se stavajici optikou/mechanikou, good job! Jakou to ma rezervu pro zhorseni viditelnosti? Nespadne to pri sebemensi mlze? Ani se mi nechce verit, ze to jede na stejnou vzdalenost jako 10Mb verze, melo by to mit o dost mensi dosah, leda ze by ten ML6652 mel extra dobry clock data recovery, coz je klidne mozny.
2 clock: Zacinam chapat vyznam ignore listu. Asi je opravdu dobre, kdyz autor threadu muze nekomu zakazat prispivani do nej, zamysli se nad tim. Vyznam slova minulost v te vete muze byt chapan ruzne, ja jej chapu tak, ze do budoucna se pocita s prednostni vyrobou 100Mb verze, ze proste 10Mb je jiz temer minulost. Uprime receno, 10Mb skutecne zadna pater neni, bez problemu to pretizi 2 kratke/dobre wifi spoje.
Zajímalo by mě kdy budou Crusadery 100MB PnP dostupné pro členy CZF a za jakou cenu?:(
Jestli Deu na střeše nainstaluje další anténu nebo optiku tak mu jisto jistě spadne komín Podle těch fotek a linků usuzuju, že na jeho střeše musí být dost těsno
jen si kladu stale stejnou otazku jiz dva roky: pro ty co vlastni kapital, kdy a kde bude k mani???
PS: mlzeni ohledne problemu, neodpovidani na maily, zmatek "alphawave" a dalsi podobnou neochotu neberu.... Jestli to chcete opravdu poskytovat clenum CZF, jakto ze se tak nedeje od te doby, co to proklamujete? Chovejme se kapitalisticky.... my mame kapital, vy mate knowhow. Je to takovy problem vyrabet a prodavat?? Nebo je to jen pro vas funklub, abychom my ostatni koukali na vase fota?? Jestli jo, reknete to rovnou....
byt urceno primarne na vzdalenosti do 300m.
A ze zkusenosti kdyz to mate do 100m , tak neni treba
ani mikrovlna zaloha. Protoze na tak malou vzdalenost
to chodi i za mlhy (ne te extremni).
Samozrejme gratulace
Kdyz jsem ted volal do Vidne a rikaj mi , ze 20mW laser IRDA
stoji 3600,- tak to neni PRDEL.
vzdyt je to prvni ( a skvela) informace o prvni opt. lince 100 Mb.
Testovat prototyp na nejakem dulezitem paternim spoji by snad mohl jen blazen nebo kaskader.
Levna 10Mb pojitka jsou ve vyrobe, tak proc ty pochybnosti ?
Je logicke predpokladat, ze toho kluci chteji prodavat co nejvice a co nejdrive.
Nebo si snad nekdo muze myslet, ze to ted po 2-lete drine a nemalych investicich do vyvoje zamknou do trezoru ?
A pokud jde o deficit informaci - v minulosti uz dostali (za v dobre vire podane informace a sliby, ktere se pozdeji ukazaly jako nesplnitelne - z ruznych duvodu) tolikrat po hube, ze se nemuzeme divit, kdyz ted napisou jen to, cim jsou si zcela jisti.
Takze datum prodeje a cenu Crusaderu nam oznami, az je budou mit na stole.
Ja myslim, ze uz to vydrzime .... uz proto, ze nam nic jineho nezbyva
Taky congratz, uz se tesim az se to ozkousi a objevi na nejakych skutecne dulezitych spojich. Jak jste vykouzlili ze je ten dosah stejnej jako u 10MbHz?
Koukam ze nam ta babicka Metropolis v pozadi nejak orezla ... Ze bych se za ni nekdy vypravil se stetcem a plechovkou barvy? :-) (jinak je s podivem ze vubec jeste funguje, kdyz uz je tam pres rok nezatmelena na desti...)
Ten pohled na node Deu na mape je moc hezkej