To je dobre hnizdo a udelali to teprv letos v lete kdyz delali stesni byty.
Je to presne na druhem konci bloku ve smeru podel Sazavske takze ja jsem nekde tesne vlevo mimo ten detail. Ale mam pocit ze budu za takovou tou cervenou budkou.
Jinak pro vsechny zucasnene na AP Salamandr. Uz neco poustim do vzduchu ale jede to jen pres biquad takze signal je jen smerem jihovychod. Jeste zkusim neco udelat se starou vsesmerovkou.. Pokud by nekdo nejakou mel sem s ni
Link na K2 bezi jen diky pujcene plechovce od cvachtala a mam signal 16 coz je pro cele AP nepouzitelne - je treba neco poradneho na link. Nemate nekdo poradne sito nebo parabolu do ktere bych mohl pridelat plechovku?
Prosim vydrzte uz alespon vim kde je chyba a staci "jen" doladit anteny.
Ahoj.
Zacal jsem zvazovat vytvoreni bodu v na rohu lucemburske / radhostke. Nejdrive bych volil asi koncovy bod. A pozdeji az zjistim jak to funguje a ma-li smysl do toho investovat i AP.
Procetl jsem si jakysi navod. Ale nez zacnu s nakupovanim komponent se chci zeptat. Zda se da overit nejak dostupnost na nejaky dalsi bod.
Take jsem si precetl ze to neni zdarmo, ale jiz jsem nikde nenasel zadnou cenu.
Nazdarek roote,
mel bych na Tebe jeden dotaz, mozna to bude zajimat vic lidi (nebo to uz vedi odnekud jinud, ale ja ne)
kde by je dalo zjistit kdo vsechno je schopen poskytnout pripojeni na net kolem vinohrad?
V tomhle sem dost novej a chtel bych si to zaridit nakou sdilenou X Mbit hned na strese domu pres ulici je antena takze nebudu zrejme potrebovat antenu s velkym dosahem.
Pokud nekdo bydli pobliz a ma zajem taky o nejaky X Mbit at se mi ozve na
Ahojíček bydlím na Vinohradech tam kde se kříží ulice Korunní a budečská.Mám problém s připojením:( špatný signál.Nepomohl by někdo? Mám 3Com XI626 anténu směrovou 15dB a kabel natáhnutý H1000 asi 18 metrů...možná že by se dalo takových 3 metry ubrat.Můžete mi někdo pomoci?Dík Dave