s tim konectenim to neni zas tak horky.
musime pockat na povoleni k umisteni routru do strojovny a tak, coz ma byt asi tak za tyden a neco, pokud ho dostanem, pak jiz by jsme meli byt IN czfree.
connectivitu do czfree budem poskytovat a s internetem to vypada tak, ze vemi pravdepodobne pockame na nejkvalitnejsi moznost
casem zde pojede game server, mame tu ftp a dc server zde jiz jel, jenze kvuli malemu poctu lidi byl zrusen - ftp se vyplatilo vic
nyni na mem servru jede battlenet server, neni zatim spousten automaticky, ale pokud ho nekdo nakopne, tak jede a funguje
to mikim: pokud umis konfit zebru, timto te oficialne zadam o pomoc
Takze ted sme dokoncili test linku haje <> horni mecholupy a jelo to, teda na ap na hajich jsme se pripojili pingnout nam jeste neslo (asi na nas nenastavili jeste routy) ale na ap sme byli...
takze sme snesli poc, vse odpojili a pockame az nam povoli druzstvo umisteni routru do strojovny - pak budem pripojeni pomerne rychle (dekuji vsem zucastnenym za pomoc - karel filip, gookin, jjwu, xanosz a lide z netgroup - tusim ze se tak jmenujou, dyztak mne prosim opravte, mam hrozne blbou pamet, vzlast na novy lidi :()
Tak jsem se stal diky DOCovi jenz to rekl Carlosovy Moderatorem, FAQ editorem a Mapperem.... takze az nekoho budete potrebovat s vyzsi fci tak se ozvete.....
Zdar G
Slovo Mapper znamena ze muzu upravovat body v mape... jen pro neznale..
Timto bych jen chtel upozornit Jirku Markuciho (node Mrky), ze cely cloud Horni Mecholupy, bude v dohledne dobe pripojen do CZF a i do internetu (predpokladam thundernet jizak).
Takze Jirko, odted uz se neptej me, ale cti tohle vlakno a diskutuj.
Nakonec bych chtel rici, ze Mrky je pripraven pomoci (praci i financne) cloudu na Hornich Mecholupech. Vemte ho pls do party.
Nazdar, trochu jsem se odmlčel, ale všecko jsem stejně měl z prvníé ruky od Gookina, nebo z druhé od Raptika;-) Ale primárně mě teď zajímá: Jaks sopadl na tom jednání s družstvem?? Máš anténu odklepnutou???
takze situace se ma takhle: podle neoficialnich zdroju je zadost zamitnuta a
ted mi jen ma prijit papirove vyjadreni.
nicmene se udela (po konzuktaci s otcem) to, ze se haje budou chytat u mne
na okne a dal posilat (blaazen, gookin, pripadne i jjwu) + AP do bud
petrovic nebo osvit horizontu (cakovice, pruhonice atd) - dle signalu...
jinak dekuji za pomoc Karlovy (vic lidi by je mohlo v zasedacce vydesit... )