Mno hezký já sem někde tady na fóru slyšel o AP ve zvonici , utdíž se přímo nabízí myšlenka AP na kostele v Sadské Ten pokusnej klient ja na jakým konci Třebestovic ???
Hoď link na mapu please
Mno táta si koupil digi?ák tak ze střechy udělám panorama kam vidim a pošlu ti to fotkou. Myslíš že by to wifina prostřelila ( ta zvonice na našem kostele ??? )
Ano, kostel bude ideální, bohužel jak jsem slyšel tak kastelán nebude zrovna nadšen a povolení zaléží jen na něm, tudíž by nebylo špatné vypracovat něco jako plán sítě a vysvětlit mu to. Navíc jestli mu nabídneme internet proč by ho nechtěl ???
Uvidíme kdo by byl ochotný učinit nějakou schůzku někde v Sadské a připojení probrat ???
Já bych byl pro se někde sejít v Sadský a probrat to všechno z "oka do oka". Kde je v Sadský nějaký "veřejný zařízení" kde by jsme si mohli sednout a pokecat?
Bohuzel u me je dost omezenej vyhled, na strechu se nedostanu takze nejvyssi bod je puda, chtel sem se tu pripojit pres mirnet, kterej ma vysilac na skole a padlo to kvuli spatymu vyhledu, takze u me je asi jedinny reseni fakt ten kostel...:(
Souhlásím se strengthem, schůzka bude na místě abysme probrali všechny možnosti připojení, co takhle někdy během příštího týdne (15.3.) ???
Jinak pro Sadš?áky já mám čas skoro pořád, když byste chtěli o Wifi pokecat tak mi zavolejte na 737902758 A pokecám, přes týden sem sice ve škole (každý den od 5-ti sem na 100% doma). Jinak pokud by jako AP nevyšel kostel muselo by se vše řešit propojením více APček výhodně umístěných. Byl by někdo ochoten zahájit vyjednávání s kastelánem ??? Nechce se mi tam samotnému
Mno na tom sem se chtěl dohodnout myslel jsem jako tento týden (od 15.3), prostě napište jak kdo máte čas, co takhle ve čtvrtek od 18:00 ve Vinárně U Poláků Nebo na nějakém jiném místě