Ty reci okolo vodojemu jsou tu protoze navazuji na volbu vhodneho AP pro Sestajovice. Rozsireni CZF do Sestajovic na HP celkem dost zavisi, takze mi prijde ze to stim dost souvisi, ale pokud to vadi jeste nekomu tak tedy pardon..
lidi proč se dělit jste od sebe relativně kousek a můžete si vypomáhat a? při pádu routru převelením na jiný posílání konektivity atd. Pořád je tu možnost připojení na Kyje Prosek atd. Co z toho levnější ceny než někteří v okolí rádoby poskytovatelé (control, PanT) ono čím víc se nás propojí tím lépe a levněji lze nakupovat konektivitu do inetu a tím také lepší propojení v rámci CZF. Co chcete dělat v HP když Vám spadne jeden router na kterém to bude vše viset? Koukněte se do monitoru na Prosek. Já osobně tu nemám strach že když jeden spadne že, se nepřipojím jinudy takže pokud se to někoho dotklo tak se omlouvám ale myslím že je to tak.
Jinak jirko nebo HP-sek rád bych se s váma domluvil na konkrétním měření případně alespoň za účelem kouknutí ze střechy fotky jsou dobrý ale ze střechy si udělám lepší obrázek. Zdravím Karel
No nevim ale me routery nepadaj... mozna tak jednou z 14 dni, pripadne restarty kvuli udrzbe. Nehlede na to ze pochybuju o tom ze nekdo do HP dovede kvalitnejsi konektivitu. Ping 10ms do nixu pres CZfree jentak neprotlacis..
Pro lidi v siti iControl bude v nejblizzsi dobe zprovoznem link
z iGW v HP do cznixu s latenci pod 3ms a v pasmu 38Ghz s pouzitim
zarizenich Ericcson Minilink. S kapacitou 8Mbps. Stavajici slozitejsi wifi trasa zustava v zaloze. a bude vyuzita hlavne na lokalni traffic.
Nechceme konkurovat czfree ikdyz mame stejne ceny jako
gw na brevnove nebo frgt , dokonce stale rozebirame moznou
spolupaci , peering??? . Chceme lidem nabidnout kvalitni net,
ne nekolikrat preprodanou a na xx wifi trasach ztrapnenou konektivitu.
Dneska jsem se sel projit s dalekohledem a napadla me jedna trasa do Czfree:
H.Pocernice -Jahodnice. Ja na Jahodnice vidim ale nevidim dal do Pocernic.
Tak napiste kdo byste videl jak Jahodnice tak dal Pocernice.
jirko na jahodnici mam pred domluveno s klukama je problem ze kozel to hodil celé na mne takže jsem nyní před rozhodnutím zda to propojit přes mecholupy nebo přes Prosek je to zdržení ale, bude to tak ze 14-ti denním spožděním karel
takže lidi mám pro Vás potěšující zprávu. Dnes se mne ozval človek který bydlí na začátku Počernic vežák 10. patro smer centrum. V 11patře má lidičky kteří by udelali AP. Takže musím mu domluvit připojení na yenika na prosek a jedeme Takže to je jednodušší než se zdálo. Zatím Karel
PS propojení jinam tedy Jahodnice a pod. není problém a je to jiste lepší.
Jeste by to chtelo se domluvit s nekym zodpovednym jaky si vezmem IP rozsah. Samozrejme ja bych se taky nespolehal jenom na jednu linku.Ale jestli se to tedy zacina rozjizdet tak bych navrhoval posezeni v nejake hospode a domluveni se kudy kam.