Je to cca 8km. Maximalne se wifi spoj da provozovat na 3-5 km pokud je v normach.... Vzhledem k tomu kolik je v HP komercnich poskytovatelu jsem zvedav kdo si dovoli tam takhle prepalovat....
No to jo ale jenom chci upozornit toho cloveka kterej si umisti na barak antenu ktera bude slouzit pro 8 kilometrovy spoj pravdepodobne si nekdo bude stezovat...
Vlada- strizkov: tak me prosim pouc kolik je povolena norma a jaka jde dostahnout s regulaci vzdalenost. Vzhledem k tomu ze mam zpravy z navstev CTU vim kolik toho jde zvladnout...
+ mam zkusenosti z dob nevedomosti s trasama cca 6 km. Pri zregulovani do normy spoj zvladal max 1 mbit a jeste k tomu se strasnou latenci...
pokud nekdo prepaluje vsesmerovkou tak je to kolem proste mrtve,
ale pokud to nekdo trochu prepali smerovkou a neomezuje ostatni provozovatele (coz by byl asi tento pripad) tak by to snad tolik vadit nemelo
nachází nový človíček je node bufalobill-hp. Je to ten panelák cca 12 pater blíž k plusu, benzině. Výhled má směrem do Prahy na Prosek atd. Má ale možnost jít do 11patra a odtud AP. což by pokrylo vetší část Počernic jinak co se týká linku na Jahodnici od Jirky F by tam melo být videt a jakmile nyní dořeším připojení kyjí tak se to rozjede i tam ale, pokud bude ochota si to investovat alespon na Vaší straně.
Jako komercni operator je mi jedno ze v okoli bude czfree protoze ho nepovazuji za konkurenci, prece jenom ja se snazim nabizet a rucit za kvalitu.
muj ping do nixu v HP bude brzy 5 ms a to z czfree nedostanete, ale jedine co se mi nelibi a budu proti tomu bojovat je dodrzovani/nedodrzovani norem stanovenych CTU. Ja osobne se snazim je dodrzovat a pokud by se melo stat ze je nekdo v okoli dodrzovat nebude pravdepodobne budu velmi neprijemny...